0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Fájdalmas bőrelváltozást okozhat ez a vakcina.., vagy, a legjobb arányt tudja ez a vakcina..

Dátum:

Megosztás:

Anglia: Ez a figyelmeztetés a New England Journal of Medicine angol orvosi szaklapban jelent meg!

A figyelmeztetést az orvosok egy csoportja szerdán tette közzé a New England Journal of Medicine nevű orvosi szaklapban, miután 30 héttel egy 30 ezer fős vizsgálat után 12, Moderna vakcinával beoltott emberen jelentkeztek fájdalmas, viszkető bőrelváltozások.

A BETEGEK FELÉNÉL MEGJELENT

– A betegek közül ötnél 10 centi átmérőjű bőrelváltozás volt az injekció beadásának helyén – áll az orvosok közös levelében, akik elmondták, hogy két ember máshol, például könyöktájékon és tenyéren is tapasztalt hasonló kiütést – írta a New York Post.

Az orvosok azt is elárulták, hogy egyelőre nincs ok az aggodalomra, ugyanis a kiütések, ahogyan jöttek, úgy hamarosan el is tűntek minden betegnél.

HAMAR ELTŰNNEK A KIÜTÉSEK

A KIÜTÉSEK ÁTLAGOSAN NYOLC NAPPAL AZ ELSŐ ADAG VAKCINA BEADÁSA UTÁN JELENTKEZTEK, DE KÖRÜLBELÜL NÉGY VAGY ÖT NAPPAL KÉSŐBB MINDEN ESETBEN ELMÚLTAK

– szögezte le a jelentés. A betegeket minden esetben arra biztatták, hogy vegyék fel a második adagot is, és ne szakítsák meg az oltási folyamatot.

MÁSODSZORI OLTÁSRA KEVESEBB A MELLÉKHATÁS

Közülük három embernek ugyan a következő immunizálás alkalmával is előbukkantak a mellékhatások, de ebben az esetben sem tartottak sokáig, nyom nélkül elmúltak.

Az orvosok hangsúlyozták, hogy a mellékhatások ártalmatlannak tűnnek, bár könnyű összetéveszteni őket komolyabb problémákkal.

Summa-summarum: 30 ezer emberből 12 fő, az angol orvosi szaklap szerint, .. akkor lefordítjuk: Megbetegedési arány – 1 a 2500-hoz, azaz 1/2500. A legjobb arány, amit eddig olvastunk! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...