23.3 C
Budapest
2022. május. 22. vasárnap

Fájdalmas bőrelváltozást okozhat ez a vakcina.., vagy, a legjobb arányt tudja ez a vakcina..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Anglia: Ez a figyelmeztetés a New England Journal of Medicine angol orvosi szaklapban jelent meg!

A figyelmeztetést az orvosok egy csoportja szerdán tette közzé a New England Journal of Medicine nevű orvosi szaklapban, miután 30 héttel egy 30 ezer fős vizsgálat után 12, Moderna vakcinával beoltott emberen jelentkeztek fájdalmas, viszkető bőrelváltozások.

A BETEGEK FELÉNÉL MEGJELENT

– A betegek közül ötnél 10 centi átmérőjű bőrelváltozás volt az injekció beadásának helyén – áll az orvosok közös levelében, akik elmondták, hogy két ember máshol, például könyöktájékon és tenyéren is tapasztalt hasonló kiütést – írta a New York Post.

Az orvosok azt is elárulták, hogy egyelőre nincs ok az aggodalomra, ugyanis a kiütések, ahogyan jöttek, úgy hamarosan el is tűntek minden betegnél.

HAMAR ELTŰNNEK A KIÜTÉSEK

A KIÜTÉSEK ÁTLAGOSAN NYOLC NAPPAL AZ ELSŐ ADAG VAKCINA BEADÁSA UTÁN JELENTKEZTEK, DE KÖRÜLBELÜL NÉGY VAGY ÖT NAPPAL KÉSŐBB MINDEN ESETBEN ELMÚLTAK

– szögezte le a jelentés. A betegeket minden esetben arra biztatták, hogy vegyék fel a második adagot is, és ne szakítsák meg az oltási folyamatot.

MÁSODSZORI OLTÁSRA KEVESEBB A MELLÉKHATÁS

Közülük három embernek ugyan a következő immunizálás alkalmával is előbukkantak a mellékhatások, de ebben az esetben sem tartottak sokáig, nyom nélkül elmúltak.

Az orvosok hangsúlyozták, hogy a mellékhatások ártalmatlannak tűnnek, bár könnyű összetéveszteni őket komolyabb problémákkal.

Summa-summarum: 30 ezer emberből 12 fő, az angol orvosi szaklap szerint, .. akkor lefordítjuk: Megbetegedési arány – 1 a 2500-hoz, azaz 1/2500. A legjobb arány, amit eddig olvastunk! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Szívszomorító: Öngyilkos lett egy 20 éves egyetemista lány..

Nem bírta a nyomást a fiatal lány. Szülei felfoghatatlan traumaként élték meg az elvesztését. A másodéves fizikushallgató gyermekkora óta...

Nem nyíltak ki egy metró ajtói Kőbánya-Kispesten, az utasokkal együtt állt ki pihenőre

Nagyjából 15 perc után engedték ki a bent rekedt utasokat. Nem nyíltak ki az ajtói egy metrószerelvénynek az M3-as...

Moldova nem tagja a NATO-nak, mégis NATO-szabványnak megfelelő fegyverzettel szereli fel Anglia.., de miért? – Itt a válasz!

Putyin támadásától tartva, felfegyvereznék Moldovát a britek Nagy-Britannia modern fegyvereket küldene Moldovának, hogy megvédje azt egy tervezett orosz inváziótól –...

Az a hatalmas pofon, amit az EU ad magának, végleges csődbe taszítja az egész eurógazdaságot.. – Szólj hozzá!

Tudod, az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod.. Szakértő, Jacob Kirkegaard, German Marshall Fund of the...