Ahogy korábban megírtuk, egyre több jele van annak, hogy Sebestyén Balázs házassága válságban lehet.

Azt nem tudni, hogy mikor romlott meg a kapcsolat és az érintett felek nem is beszéltek erről nyilvánosan, de egyre több a gyanús körülmény, ami felveti a kérdést, hogy mi van a házaspár között valójában.

Nemrég indultak el a találgatások arról, vajon mi történhetett Sebestyén Balázs és felesége, Sebestyén Viktória között, hiszen egyre több jelét adják annak, hogy valami nincs rendben közöttük.

Erről Te sem maradhatsz le!

Több oka is lehet annak, hogy megromlott a házasságuk, az ezzel kapcsolatos híreszteléseket eddig egyikük sem erősítette vagy cáfolta meg.

FORRÁS: SEBESTYÉN BALÁZS

Sebestyén Balázs és kedvese 2009-ben, a legnagyobb titokban kötöttek házasságot, melyből már két fiuk is született. A házasság azért is volt sürgető a páros számára, mivel Viktória már első közös gyereküket várta, amikor sort kerítettek a ceremóniára. A tizenhárom évnyi házasság alatt próbálták óvni magánéletüket, mégis sokan felfigyeltek arra, hogy valami nincs rendben közöttük.

Sebestyén Viktória egy ideje többet posztol közösségi oldalaira, mint korábban és férjével szinte alig látható róluk közös felvétel az utóbbi időkben. A legfurcsább bejegyzés, ami a követőinek is szemet szúrt, amikor

FÉRJE MŰSORÁVAL SZEMBEN A TV2 MŰSORÁT HIRDETTE AZ EGYIK KÉPE ALATT.

A hosszú ideje tartó házasságban nem lehet könnyű számukra, hogy régóta a két konkurens csatornánál dolgoznak és Sebestyén Balázst egyre jobban zavarják a TV2 sikerei az RTL Klubbal szemben, melynek már többször hangot is adott.

Erről Te sem maradhatsz le!

A tizenhároméve tartó házasságot az is nehezíti, hogy mind a ketten sokat dolgoznak és életritmusuk sem mondható átlagosnak. Több éve hajnalban kezdik a napot és váratlan forgatások, műsorok is átírhatják a terveiket, így nehéz lehet összetartani a családot. Legutóbb Sebestyén Balázs nem tudott ott lenni nagyobbik fia, Benett 13. születésnapján egy forgatás miatt, amikor felesége az első gyanús bejegyzést tette közzé, ami elindította a pletykákat.

Sebestyén Viktória szerint mindenki ott volt, aki számít a kisfia születésnapján, melyen az apja nem vett részt. FORRÁS: SEBESTYÉN VIKI INSTAGRAM

Majd ezt követte a TV2 műsorának, a Párharcnak a népszerűsítése a hozzászólásokban, mely férje műsorával azonos idősávban volt, amely miatt hetekre hagyta ott a családját. Sebestyén Viktória úgy tűnik, hogy ennek a forgatásnak egyáltalán nem örült és talán neheztel is férjére, hogy elvállalta a feladatot.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ezt az is megerősíti, hogy minden mozzanatról beszámol, még a bon-bon-készítő tanfolyamáról is mutatott videót, de Sebestyén Balázs hazatéréséről semmit nem tett közzé.

Sebestyén Balázs korábbi nyilatkozata is sejteti azt, hogy felesége egyre nehezebben viseli ezt az életvitelt és valószínű, hogy neheztel rá valami miatt:

Erről Vikit kellene megkérdezni. Szerintem kiváló férj vagyok, de a feleségem ezt másképp gondolja..

– válaszolta Sebestyén arra, hogy milyen férjnek tartja magát, majd folytatta:

„A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani. Vannak komoly vitáink is a feleségemmel, hiszen van két fiunk, márpedig a gyerek mindig feszültségforrás. Állandó meló, hogy életben tartsuk a házasságunkat. Működtetni kell, időt és odafigyelést igényel” – mondta annak tudatában, hogy távolról nehéz ezt kiviteleznie.

Ez most egy nehéz időszak nekünk,

nehezen viseljük a távollétet” – mondta a legutóbb vele készült interjúban.

FORRÁS: FACEBOOK/SEBESTYÉN BALÁZS

A napokban hazatérő Sebestyén és felesége azóta sem adták jelét annak, hogy a híresztelések nem igazak és minden rendben lenne közöttük, sőt az is kiderült, hogy Sebestyén Balázs épp azt a cégét szünteti meg, melyben felesége is tag volt.

origo

Hirmagazin.eu