Évek­kel ez­előtt meg­tört a há­zas­sá­guk, idén ja­nu­ár­ban szét­köl­töz­tek, mos­tanra a hi­va­ta­los pa­pí­ro­kat is be­ad­ták. Véget ért a sze­re­lem, külön uta­kon foly­tat­ják.

Kovács István és felesége, Krisztina úgy döntöttek, hogy 22 év házasság után elválnak. Kihűlt a kapcsolat, eltávolodtak egymástól, úgy tűnik, már nem fognak visszatalálni a másikhoz.

Ezért futott zátonyra Kokó házassága! 22 év után válik!

Kokó és Krisztina szerelme igazi filmbe illő történet. Nagyon fiatalok voltak, amikor egy edzőtáborban egymásba szerettek, eljegyezték egymást, pár év múlva pedig megvolt az esküvő is, hamarosan pedig a gyerekek következtek.

A boldogság észrevétlenül elszállt a hosszú évek alatt, a sok munka és a rohanó hétköznapok felemésztettek mindent. A Bors információi szerint a házassági válsághoz harmadik szereplőnek biztos nem volt köze, egyszerűen csak kihűlt a kapcsolat. Azóta azonban Kokónak alakulóban van egy kapcsolata, de annyira friss, hogy nem lehet tudni, hosszú távú lesz-e.

Januárban különköltöztek, és eldöntötték, hogy egymás nélkül folytatják, mostanra pedig hivatalosan is beadták a válókeresetet.

Ismerőseik szerint békében és barátságban zajlik a fájdalmas szakítás. Gyerekeik szomorúak, de tiszteletben tartják szüleik döntését. Kokó mindenben támogatni fogja Krisztinát, hamarosan vesznek egy házat, amibe átköltözhet, olimpiai bajnok bokszolónk pedig visszamegy a volt a családi fészekbe.

Forrás: Ripost