9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárEz komoly? Így dicsekszik a luxuséletével G.w.M. – A rapper több millió...

Ez komoly? Így dicsekszik a luxuséletével G.w.M. – A rapper több millió forinttal furikázik Budapest utcáin

G.w.M ismét azzal villogott a közösségi oldalán, hogy mennyit keres. A rapper nem szégyenlős, hatalmas köteg készpénzzel utazott a luxusautójában és kijelentette: vloggernek áll. Az autójában jól látható, hogy akár milliós összeget megközelítő papírpénz is lehet nála.

Kulcsár Edinának a Csutival való szakítása után az új párja mellett sem kell nélkülöznie, ugyanis G.w.M igazi luxuséletet él és ezt nem is rejti véka alá. Helikopterrel bulizik, milliókat szór el ruhákra és legutóbb a Porsche-ját is egy Mercedes-re cserélte.

„Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket” – nyilatkozta korábban a Ripostnak rapper, aki egyre felkapottabb a fiatalok körében. Természetesen a párja karrierjét is támogatja, nemrég a saját szóló dalát is ő segített kiadni, illetve több közös szerzeményen is gondolkodnak a közeljövőben.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az előadó most a közösségi oldalán is tanúbizonyságot tett arról, hogy milyen nagy vagyona van. Hatalmas köteg papírpénzzel utazott a luxusautójában, melyben méregdrága óráját is megvillantotta. Egy napig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy milliós összeget megközelítő készpénzt szállított, majd mindössze ennyit fűzött hozzá:

Vlogger leszek, ha nagy leszek… fáradt hétfő– írta a képhez lazán. Az biztos, hogy nem kell szűkölködnie az előadónak.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work