Curtis, látva a hatalmas pénzkötegekkel pózoló sztárokat, egy jótékonysági kihívást szervezett.

Kíváncsian várjuk, mennyi gyűlik össze az egyébként kifejezetten támogatandó kezdeményezésre!

Nem mindennapi, ugyanakkor mindenképpen megsüvegelendő ötlettel állt elő Curtis. Mint mondja, sok hazai előadót lát komoly összegekkel pózolni, így biztos benne: jó pár zenész akad, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Nos, most kiderül, hogy csak „kellékpénzzel” vagánykodnak, vagy tényleg akad zseton, az újpesti rapper ugyanis jótékonysági akciót hirdetett.

Curtis
Curtis úgy érzi, ha klipekben és fotózások során tudnak a rapperek pénzzel pózolni, akkor jótékonyságra is akad valamennyi  Fotó: Vaskó Tamás / Bors

Robin Hood Curtis Challenge lényege:

– Azokat a rappereket, akik vagyonosnak érzik magukat, egy challenge-re invitálom. Itt van az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat segítünk meg. 

Mindenkinek 100 ezer forintot kell betennie a kasszába!

 Ezt összegyűjtjük, és utána beiskolázunk hátrányos helyzetű gyerekeket – magyarázta a közösségi oldalaira feltöltött videóban.

 

A felhívásra kommentben máris jelentkezett Kabát Peti, L.L. Junior, valamit Csuti is. Utóbbi kihangsúlyozta: bár rappelni nem tud, szívesen utal!

bors

Hirmagazin.eu