16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóErdőkertesi rendőrkéselés: ő tette – Döbbenetes dolgok derültek ki a támadóról, mutatjuk...

Erdőkertesi rendőrkéselés: ő tette – Döbbenetes dolgok derültek ki a támadóról, mutatjuk a helyszíni fotókat is

Újabb részletek az erdőkertesi rendőrtámadásról.

Mint írtukorábban, egy férfi megszúrt két rendőrt Versegyháza közelében. Erdőkertes polgármestere szerint előre kitervelte a támadást V. László, akkor csapott le rájuk, miközben a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállították. A férfi bűnügyi felügyeletben élt évek óta. A nyakukon, a kezükön és az arcukon szúrta meg a rendőröket, akiket mentőhelikopter vitték kórházba. Úgy tudni, a rendőrök állapota stabil, a támadót pedig a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

https://www.facebook.com/drpasztorlaszlo/posts/2729509333807492

Kollégánk helyszíni jelentése szerint, V. László házát és az autót, amiben a támadás történt, körbezárták a rendőrök a nyomozás miatt.

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

Én mutattam meg neki a település legeldugottabb helyeit is

– mondta lapunknak V. Lászlóról a polgármester.

Dr. Pásztor László, Erdőkertes polgármestere / Fotó: Isza Ferenc

Pár éve fordultak rosszra a dolgai, amikor megromlott a viszonya az élettársával. Információnk szerint azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

Úgy tudjuk, hogy a támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work