22.7 C
Budapest
2023. május. 31. szerda

Eltűnt villanyszerelők: harmadszorra is ölni akart É. Imre?

Dátum:

Megosztás:

Győr – Ha beigazolódnak a vádak, akkor kijelenthető: egy számító, kegyetlen, irgalmat nem ismerő sorozatgyilkos ténykedése áll az eltűnt villanyszerelők ügyének hátterében. A Blikk most döbbenetes információk birtokába jutott: létezik egy tanú, aki azt állítja, É. Imre vele is végezni akart.

A győri vállalkozó a vád szerint két villanyszerelővel – Mácsik Zoltánnal és Orlik Vilmossal – végzett, a holttestüket pedig úgy eltüntette, hogy a mai napig nem találja a rendőrség. Több közös pont is van a két nyomtalanul eltűnt férfi történetében, de ami a legfontosabb: utoljára élve É. Imrével látták őket. Emellett mindketten É.-nek dolgoztak egy darabig, sőt, velük szemben komoly tartozást halmozott fel a vádlott. Fizetési szándékot színlelve találkozóra csalta őket, ahonnan már egyikük sem tért haza többé.

Mácsik Zoltánt utol-ára É. Imre társaságában látták élve, aztán a férfi eltűnt/ Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánt utoljára É. Imre társaságában látták élve, aztán a férfi eltűnt/ Fotó: RTL Klub

Orlik Vilmos is kámforrá vált, a holtteste a mai napig nem került elő/ Fotó: Police.hu Orlik Vilmos is kámforrá vált, a holtteste a mai napig nem került elő/ Fotó: Police.hu

A krimibe illő történet már így is elég hátborzongató, nem is beszélve az újabb csavarról. Úgy tudjuk, volt még egy férfi, akinek É. Imre tartozott, és akit szintén „randevúra” hívott. A munkavállaló mit sem sejtve el is ment a megbeszélt időpontban, ám a bankók helyett egy pisztoly csövével találta szemben magát. Értesülésük szerint hiába húzta meg É. a ravaszt háromszor is, a fegyver besült, valamiért nem működött. Ezt tapasztalva, a halálra rémült ember elmenekült. Annyira megijedt, hogy soha többé nem merte É.-től a pénzét visszakérni, még azt is el akarta felejteni, hogy létezik ilyen nevű vállalkozó. Igen ám, de amikor a másik két szerelő ügyét vizsgálta a rendőrség, értesültek erről az esetről, a bíróság pedig a tegnapi napra beidézte a túlélőt a tárgyalásra.

Mit ad isten, a férfi vallomástételére mégsem került sor, mert É. Imre a tárgyalás megkezdése előtt a bíróság folyosóján, egy padon ülve közölte, nem bír bemenni az ülésre, mert rosszul van. Mentőt hívtak hozzá, majd kórházba szállították kivizsgálásra. Így a tárgyalást a bíró elnapolta. Mácsik Zolán családja felháborodva vette tudomásul a történteket, szerintük É. csak színlelt, hogy így időt nyerjen.

– Amikor a mentősök megmérték a vérnyomását, pontosan látszott a műszeren, hogy minden értéke rendben van. Pontosan tudta, hogy a tárgyaláson olyan koronatanúkat akar meghallgatni a bíróság, akik a bűnösségét támasztják alá. Egy aljas, gyáva trükkel futamodott meg a számára igencsak kellemetlen találkozások elől. Felháborító, amit ez az ember művel, előadja a hattyú halálát, miközben kegyetlen módon megölt több embert is – fakadt ki a Győri Törvényszék folyosóján Mácsik Zoltán testvére, János.

Mácsik János tudni akarja, mi történt a testvérével/ Fotó: Varga Imre Mácsik János tudni akarja, mi történt a testvérével/ Fotó: Varga Imre

A család ügyvédje, dr. Lichy József nagyon reméli, hogy a következő tárgyalási napon a bíróság végre meg tudja hallgatni a túlélő férfit.

– Ilyen helyzetben, amikor nincs meg a holttest, nagyon komoly jelentősége van ennek a vallomásnak. A bíróság képet kap a vádlottról, pont egy olyan embertől, aki látta, milyen, amikor bűncselekményt készül elkövetni – vélekedett az ügyvéd.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Összeverekedtek a Roma- és Sevilla-szurkolók Zuglóban, több ember kórházban

Hét lengyel férfit állítottak elő a rendőrök azután, hogy két foci szurkolótábor egymásnak esett Zuglóban. Többen meg is sérültek....

Brüsszelben ismertették a tervet, hogyan fosztanák meg hazánkat az uniós elnökségtől

Az erről szóló tájékoztatón Gwendoline Delbos-Corfield baloldali francia EP-képviselő lényegében elismerte, a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt büntetnék a...

Novák Katalin személyesen látogatta meg a Koszovóban megsérült magyar katonákat

„A hadsereg főparancsnokaként személyesen is megköszöntem a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántam nekik” – fogalmazott. A köztársasági elnök a Facebook-oldalán...