-1.8 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

Eddig sosem látott részletek VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sokkoló, amit azt egykori valóságszereplő eltűnésével kapcsolatos nyomozás vezetője elárult.

A hírek szerint apai örömök elé néz B. László. Ám a sors, helyesebben a törvény aligha hagyja majd, hogy felnevelje születendő gyermekét. Őt gyanúsítják ugyanis VV Fanni meggyilkolásával.

Gál Sándor alezredes, a nyomozás irányítója soha nem látott részleteket árult el a Story magazinnak a tragikus történtekről. 2017. november huszonkettedike óta keresi lányát Fanni édesanyja, akiről azóta kiderült, hogy már nem él, és akitől a mai napig nem tudott kellő módon, temetéssel elbúcsúzni.

– Negyvenfős nyomozócsoportot hoztunk létre a felderítő főosztály irányításával és segítségével. És mondhatom, országos méretű, hatalmas területre kiterjedő nyomozás kezdődött… – kezdi a magazinnak az alezredes, aki azt is elárulta, hogy a magyar rendőrök munkáját az FBI is segítette.

A nyomozás során gyakorlatilag sikerült szinte az első perctől kezdve majdnem az utolsóig rekonstruálni az eseményeket. Számunkra egyértelmű, hogy a férfi előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolható. A cége anyagi nehézségekkel küzdött, pontosabban harminchárom milliós adósságot halmozott föl, és kapóra jött, neki, amikor bemutatták Fanninak. Számára kiderült, hogy a csinos lány meglehetősen népszerű, és jól keres, és azt is megtudhatta, hogy szeretné megnagyobbítani a mellét, amire már félre is tett egy komolyabb összeget. Érdekes, és ez eddig sehol sem hangzott el, hogy abban a bizonyos bérlakásban el volt rejtve négy és fél millió forint, amit B. László nem talált meg. Ott a lakásban különben vérnyomok sem maradtak, miként a liftben sem. Viszont lent, a mélygarázsnál, a betonos talajon a helyszínelőknek sikerült a lány vérét rögzíteni. (..) B Lászlót 2017. november 24-én este, tizenegy órakor tartóztatták le a kollégáim, akkor már nagypapája Skoda Feliciájával közlekedett. A nyomozás során megdönthetetlen bizonyítékokat találtunk: Novozánszky Fanni 225 milliliter vérét a Citroen hátsó ülésén és a csomagtartóban, valamint 25 kiló hidrogén-klorid oldatot a siófoki bérelt lakásban, és egy olyan két méterhosszú kötelet, amit egyébként korábban a nagyapja használt. Meggyőződésem, hogy Fanni holtteste soha nem fog előkerülni, és abban sem vagyok biztos, hogy a Duna lehetett a sírja. A Duna, amit százszor, ezerszer, oda-vissza átvizsgáltunk.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tömegverekedés a Fradi–Újpest derbi előtt: megszólalt a rendőrség

A rendőrség 14 gyanúsítottat hallgatott ki és két férfit – köztük az egyik szervezőt – őrizetbe vett a...

„Összekuporodva vagyunk… félünk, nem tudni, hogyan tovább” ‒ Egy magyar család is a rengés sújtotta török területen rekedt, beszámoltak a hátborzongató részletekről

Lapunkhoz eljutott egy magyar család drámai beszámolója az első törökországi rengések utáni állapotokról. A helyszín Malatya, amely egy...

Britney Spears ismét meztelen fotót posztolt, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe..(18+)

Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe.. Britney állapota igencsak aggasztó: legalábbis erre utal, hogy az utóbbi...

Csütörtökön Brüsszelbe érkezhet Volodimir Zelenszkij az Orbán Viktor részvételével tartandó EU-csúcsra..

Az Euronews információi szerint csütörtökön Brüsszelben tárgyalhat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azon az uniós csúcstalálkozón, amelyen Orbán Viktor...