16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeÉletmódEgészség - betegségDohányzó beteg okozta a hatvani kórháztüzet: álmukból ébresztették a covidos pácienseket, úgy...

Dohányzó beteg okozta a hatvani kórháztüzet: álmukból ébresztették a covidos pácienseket, úgy mentették őket – videó

Tűz ütött ki hajnalban a hatvani kórház koronavírusos osztályán, amit az egyik beteg dohányzása okozott.

Ahogy arról reggel a Blikk is beszámolt, tűz ütött ki hajnalban a hatvani Albert Schweitzer kórház egyik kórtermében – azóta kiderült, az érintett osztályon koronavírusos betegeket kezelnek, ráadásul a tűzet is egyikük okozta, ugyanis a tiltás ellenére rágyújtott. Az első emeleten felcsapó lángok szerencsére nem terjedtek tovább az épületben, csak az ablak alatt álló sátor kezdett el égni, ugyanakkor a dolgozóknak egy 28 ágyas, nem intenzív Covid-19 ellátó részleget kellett kiüríteniük a lehető leghamarabb. Őket álmukból ébresztették fel, így mentették őket.

Mindenki ezt olvassa most!

<iframe „=”” src=”https://tenyek.hu/embed/9596_mentettek-a-betegeket-a-langok-kozul” allowfullscreen=”” allow=”autoplay; fullscreen; picture-in-picture; xr-spatial-tracking; encrypted-media” height=”266″>

A Tv2 Tények információja szerint az érintett kórteremből 3-, a környezőkből pedig összesen 20 beteget kellett kimenteni, szerencsére egyikük sem sérült meg. Ugyanakkor a dohányzás miatt kigyulladt betegszoba teljesen kiégett, minden berendezésével együtt – a törmelékeket még órákkal később is takarították.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work