9 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Döbbenetes, pánikot keltő eseményekről számolt be a napokban egy Budakeszin élőédesanya. Mint mondta, egy gyanús, szakállas férfi tért be a helyi Pitypang Óvodába, ahol egy kisgyermeket akart elvinni.

Dátum:

Megosztás:

Egy 50-60 év közötti, teltebb, szakállas férfi szeretett volna egy óvodás kisfiút elvinni úgy, hogy a gyermek személyes adataira(!) hivatkozott. Az óvónőknek ismeretlen volt a férfi, illetve a kisgyermek, akit el akart vinni, éppen beteg volt és a szüleivel otthon tartózkodott 

– idézte az édesanyát a Budakeszi Hír. Az ijesztő eset azonban nem sokkal később egy másik helyi intézményben, a Szivárvány Óvodában is megismétlődött, csak ott már egy kisgyerek kezét fogta meg a vélt gyerekrabló:

Ugyanilyen személyleírással egy másik kisgyermek kezét próbálta megfogni, és a Szivárvány Óvoda elől elvinni a napokban, de megakadályozták a szülők

 – tette hozzá az anya.

Géczi Bea is megrémült a hír hallatán

2a1c3069dd994c019b237b0d42f41f20
Géczi Beát, Szegedi Feco kedvesét, aggodalommal töltötte el a hír (Fotó: Géczi Bea)

A riasztó hírt Géczi Bea, Szegedi Fecsó kedvese is megosztotta az Instagramon, nem véletlenül! A sztáranyuka alapból paramaminak tartja magát, valamint élénken él az emlékezetében az a nap, amikor volt párjaMandula Ádám próbálta meg elvinni közös fiukat, Medoxot egy gyerektáborból.

„Bár erről az ügyről kiderült, hogy félreértés, nagyon parázok ettől, hogy a gyerekemmel hasonló történik. Ezért tettem ki én is az Instagramra az ovi felhívását, össze kell tartani! Bár Medox a XI. kerületi oviba jár, sosem lehet tudni, hol fordulnak elő hasonlók. Néhány évvel ezelőtt én is átéltem hasonló félelmet, de kiderült, hogy a volt párom, Ádám végül nem is akarta elrabolni a fiunkat. Megnyugodtam, amikor kiderült az igazság a gyorsan terjedő hírrel kapcsolatban” – mondta a Ripost-nak Bea.

Kiderült, rémhír az egész

A hír, bár futótűzként terjedt Budapest-szerte, igencsak különös fordulatot vett. Ugyanis kiderült, hogy bár valóban megtörtént a bejelentés az ügyben, de szerencsére gyermekrablási kísérlet helyett egy félreértés történt:

Egy férfi valóban érkezett 2023. november 6-án délután egy kisfiúért az óvodába, ám először rossz csoportban kereste. Az abba járó, azonos keresztnevű gyermek nem volt jelen, ezért a férfi elment – egészen addig a csoportig, ahol az általa keresett kisfiút megtalálta, majd a szülők előzetes hozzájárulásával mozgásfejlesztésre vitte

– közölte a Ripost kérdéseire a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...

The New York Times: a CIA 12 titkos kémbázist épített ki Ukrajnában – hanganyag

Titkos kémbázisokat hoztak létre Ukrajnában az orosz határ közelében az amerikai CIA segítségével – ez derült ki egy...