36.2 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Centiken múlott Sváby élete: épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak – Részleteket árult el a műsorvezető a történtekről

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Pár centin múlott kedd reggel, hogy nem lett súlyos sérülése Sváby Andrásnak (51).

A riporter a kisfiát, Milánt (2) vette ki az autóból a bölcsőde előtt, amikor beléjük hajtott egy autós. A balesetből akár tragédia is lehetett volna! Szerencsére nem sérültek meg, de az ATV műsorvezetője nagyon mérges, mert a vétkes autós egyszerűen továbbhajtott.

– Hajoltam be a hátsó ülésre, hogy kivegyem a kisfiamat a bölcsőde előtt, az ajtó rá volt hajtva a fenekemre, amikor egy hatalmas csattanást hallottunk, és éreztem, hogy belénk jöttek. Az autós elkapta mögöttem a hátsó ajtót, de ahelyett, hogy megállt volna, hogy megnézze, mi történt, továbbhajtott. Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan, hiszen bármi történhetett volna? Meg sem győződött arról, hogy mit tett, egyszerűen otthagyott minket – háborodott fel jogosan Sváby András, aki annyira dühös lett, hogy szinte azonnal elindult az autós után.

A kocsi hátsó ajtajának ment neki a cserbenhagyó, miközben a tévés a gyermekét vette ki

– Nem vagyok agresszív típus, de az, hogy ezzel a gyerekemet is veszélyeztette, annyira feldühített, hogy megpróbáltam utánarohanni. Ha elérem, biztos kiszedem a kocsiból. Picit le is lassított, majd amikor – gondolom – meglátta, hogy utána indultam, teljes gázzal elhajtott – mesélte a Heti Napló műsorvezetője, akinek annyi lélekjelenléte volt, hogy megjegyezte az autó rendszámát és típusát is. Közben pedig próbálta megnyugtatni a kisfiát, aki hirtelen azt sem tudta, mi történt.

 Szegény kétségbeesetten nézett rám, és annak ellenére sírva vittem be a bölcsibe, hogy imád odajárni – árulta el a riporter, akinek az autójában az elhajtó sofőr ha nem is látványos, mindenesetre komoly kárt okozott.

– Teljesen rányomta a másikra a hátsó ajtót, ha kinyitom, kattog, ki kell cserélni, és tönkrement a centrálzár is, szóval nem lesz olcsó mulatság. Annak örülök, hogy nem lett bajunk, ennek ellenére feljelentést tettem, mert nem lehet ilyet csinálni, hogy csak úgy otthagyunk egy balesetet – tette hozzá Sváby.

Börtönt kaphat

A helyszínre érkező rendőrök szerint megáll az ügyben a segítségnyújtás elmulasztása vád, ami börtönbüntetéssel is járhat.

– Ha ilyen esetben valaki nem nyújt tőle elvárható segítséget, az kimeríti a segítségnyújtás elmulasztását, ami két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ha a vád cserbenhagyásra enyhül, az egy év szabadságvesztést jelenthet – mondta dr. Tran Dániel ügyvéd.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...

Földön, tengeren, levegőben, mindenhol ott lesznek a NATO katonái: Amerika jelentősen növeli a jelenlétét Európában

Az Egyesült Államok jelentősen megnöveli katonai jelenlétét Európában – jelentette be Joe Biden amerikai elnök szerdán a NATO...