0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Bűnöző migráns mellé állt a magyar állammal szemben az Európai Bíróság

Dátum:

Megosztás:

Egy közveszélyes, emberölés kísérlete miatt elítélt migráns menekültstátusza ügyében hozott Magyarországgal szembeni döntést az Európai Bíróság a napokban. A még a magyar bíróságok által is közveszélyesnek, egyértelműen súlyos bűncselekmény miatt elítéltnek tartott afgán migránst menteget az Európai Bíróság. Az afgán bűnözőt természetesen a Soros-féle Helsinki Bizottság képviselte Magyarországgal szemben az Európai Bíróságon.

Az Európai Bíróság 2018. szeptember 13-án ítéletet hozott Ahmed Shajin (nem Ahmed H!) ügyében. Az Európai Bíróság ebben az ügyben is egy súlyos bűncselekmények miatt elítélt, ráadásul már visszaeső migráns mellé állt a magyar állammal szemben.A Fővárosi Törvényszék ugyanis 2014. május 21-i jogerős ítéletével emberölés bűntettének kísérlete miatt 2 év börtönre és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte az afgán származású migránst, és visszavonta a közveszélyes menekült menekültstátuszát, továbbá elutasította annak újabb menedékkérelmét a magyar szabályozásnak megfelelően. A fentieket azonban nem találta elegendő indoknak az Európai Bíróság, és a magyar állammal szemben döntött.

Bűnöző migráns mellé állt a magyar állammal szemben az Európai Bíróság
Az Európai Unió Bíróságának, a Curiának a bejárata LuxembourgbanFORRÁS: MTI/EPA/JULIEN WARNAND

Az ügy további érdekessége, hogy a magyar bíróság által is súlyosan közveszélyesnek ítélt és elítélt Shajint a Soros-féle Helsinki Bizottság képviselte az Európai Bíróság előtt, és tartotta fontosnak „érdekei” képviseletét szemben a magyar állammal.

Az EB pedig éppen a gyalázatos Soros-Sargentini jelentés elfogadását követően néhány nappal tartotta fontosnak meghozni ezt a hasonlóan húsbavágó döntését, amelyhez erősen asszisztált a Magyar Helsinki Bizottság is.  

Forrás: origo.hu

FORRÁS: MTI/EPA/JULIEN WARNAND

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...