Justin Bieber bejelentette a Justice World Tour új időpontjait, amelyek közt egy magyarországi dátum is szerepel: 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

GettyImages-1344560814

Fotó: Denise Truscello / Getty Images Hungary

2022 májusa és 2023 márciusa között az énekes öt kontinensen turnézik, több mint húsz országba utazik és több mint kilencven fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzéteszik Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 52 állomásos, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul – olvasható az Indexnek megküldött közleményben.

A nemzetközi turné 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érinti Dél-Amerikát, Dél-Afrikát és a közel-keleti országokat is szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliába és Új-Zélandra, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogat az énekes.

Justin Biebernek ez az első világturnéja a 2016/2017-es Purpose World Tour óta, utóbbit összesen 2,7 millióan látták. A Justice World Tour Justin legújabb sikeralbuma, a Justice után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt lemezként debütált 117 országban.

budapesti koncertre november 19-én délelőtt 10 órától indul a jegyértékesítés.

Justin Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során hat stúdióalbumot adott ki és 32 Guinness World Records-, 21 Billboard Music Awards-, 2 BRIT Awards-, 18 American Music Awards- és 21 MTV Europe Music Awards-díjat kapott. Karrierje során  több mint nyolcvanmillió lemezt adott el. Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek nyolc albuma a Billboard 200-as listájának első helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatottsági rekordját is.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awardson az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető nyolc MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a XXI. század egyik legnagyobb popsztárjaként.