-1.3 C
Budapest
2023. február. 9. csütörtök

Brutális kivégzés Dunaharasztiban: egy férfi a barátnője lábába vágta a kést, majd magára hagyta meghalni

Dátum:

Megosztás:

A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak egy 37 éves férfi ellen, aki élettársa lábába döfte kését, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta. A nő életét már nem lehetett megmenteni.

A nyomozás adatai szerint hónapokon át, rendszeresen bántalmazta élettársát B. LászlóA dunaharaszti házban szinte mindennaposak voltak a hangos szóváltások, nem egyszer, nem kétszer fajultak vitáik tettlegességig. Az asszony félt a férfitól, nem merte elhagyni.

A legfrissebb hírek itt!

2021. december 2-án sem történt ez másként, amikor a férfi a vitatkozás hevében felkapott egy konyhakést, amivel jobb és bal lábán is megszúrta a 21 éves nőt. Az áldozat erősen vérzett, a férfi magára hagyta, elment otthonról és csak később tért vissza. A nő utolsó erejével barátnőjét hívta, aki azonnal segítségért telefonált, azonban a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a fiatalasszony életét.

Barátnője lábába szúrta a kést, majd otthagyta meghalni /Fotó: police.huBarátnője lábába szúrta a kést, majd otthagyta meghalni /Fotó: police.hu

Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint a nő halála a bal combját ért szúrt sérülés okozta vérvesztéses sokk miatt következett be, az időben érkező, szakszerű segítség nagy eséllyel megmenthette volna az életét. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, kihallgatásán vallomást nem kívánt tenni és kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni.

A Pest megyei vizsgálók befejezték az életellenes ügy nyomozását, az azóta is letartóztatásban lévő B. László ellen kapcsolati erőszak, valamint halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntette miatt javasolnak most vádemelést – írja a police.hu.

blikk, police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...