11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
Home18+Brutális képek a kihallgatásra vitt terroristákról (18+)

Brutális képek a kihallgatásra vitt terroristákról (18+)

Bekötött szemmel, hátrabilincselt kézzel, fejüket lenyomva vitték kihallgatásra az orosz kommandósok vasárnap délután a moszkvai mészárlás elfogott terroristáit.

A férfiakat furgonnal hozták a nyomozóbizottság épülete elé, majd a járműtől egyenként kísérték be őket az épületbe.

Több fotó is nyilvánosságra került, amint a támadókkal a falnál várakoznak a biztonságiak.

Moszkva, 2024. március 24.
Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény egyik elkövetőjével érkeznek az SZK moszkvai székházába 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re.
MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata
Moszkva, 2024. március 24. Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény egyik elkövetőjével érkeznek az SZK moszkvai székházába 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re. MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata

Ahogy arról az Infostarton több cikkben is bezsámoltunk a támadók péntek este rendeztek mészárlást a moszkvai Crocus szórakoztatóközpontban. Több mint másfél száz embert öltek meg.

Moszkva, 2024. március 24.
Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény egyik elkövetőjét viszik az SZK moszkvai székházában 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re.
MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata
Moszkva, 2024. március 24. Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény egyik elkövetőjét viszik az SZK moszkvai székházában 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re. MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata

Blikk azt írja, hogy a nyomozók eddigi adatai szerint a négy férfi mindegyikénél teljes harci arzenál volt. Két Kalasnyikov géppisztolyt a helyszínen hagytak, továbbá 28 tárat és több mint ötszáz lőszert is találtak az épületben.

Moszkva, 2024. március 24.
Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény elkövetőit viszik az SZK moszkvai székházában 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re.
MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata
Moszkva, 2024. március 24. Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálatának videófelvételéről készített képén a krasznogorszki terrorcselekmény elkövetőit viszik az SZK moszkvai székházában 2024. március 24-én. A krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központban két nappal korábban elkövetett fegyveres támadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, a sebesültek száma 180. A merénylet négy végrehajtóját elfogták, és további hét gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. Oroszországban nemzeti gyásznapot hirdettek március 24-re. MTI/EPA/Orosz Nyomozó Bizottság sajtószolgálata

Az orosz egészségügyi minisztérium vasárnapra megerősítette, hogy az egyik áldozat a 42 éves egykori szépségkirálynő, Jekatyerina Novoselova.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work