11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Botrányosan viselte az ítéletet a dunakeszi visszaeső, aki feltételes szabadláb alatt szúrta le lakótársát

Dátum:

Megosztás:

Feltételesen volt szabadlábon, amikor a gyilkossági kísérletet elkövette.

Miután jó magaviselete miatt kiengedték a börtönből, kis híján meggyilkolta lakótársát a börtönviselt férfi Dunakeszin.

P.P.P-t 2017 júniusában engedték feltételesen ki a börtönbő. Élettársával egy lakókocsiba költöztek. Két évvel később megismerkedett későbbi áldozatával, akivel akkor még jól bánt, hiszen befogadta, hogy ne kelljen hajléktalanként élnie.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Ám hamarosan viták pattantak ki abból, hogy a befogadott férfi gyakran hagyott maga után rendetlenséget, és nem is dolgozott. A viszony aztán annyira elmérgesedett, hogy már meg is verte a befogadott hajléktalant P. P. P., 2020 nyarán pedig egy vacsora után leszúrta.

Aznap a korábbi hajléktalan ebédet főzött a lakókocsiban, nem sokkal később pedig, amikor a tettes megérkezett, piásan nekitámadt, hogy miért nem mosogatott el maga után. Eközben meg is rúgta, majd fogott egy kést, és mellkason szúrta, ezek után pedig kereket oldott. Ellátást a megsérült férfi csak másnap kapott: a Vöröskereszt munkatársa hívta a mentőket, akik kórházba vitték, így sikerült megmenteni az életét.

A bíróság szerint a sérülések ugyanakkor életveszélyesnek minősültek, és kizárólag a véletlenen múlt, hogy P.P.P. áldozata túlélte a támadást.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A férfi ráadásul az ítélethirdetés alatt is botrányosan viselkedett: többszöri rendbontás miatt kétszer is kivezettette a bíróság. 

Az ítélet ugyanakkor nem jogerős, mindkét fél fellebbezett, az ügyész súlyosabb, a védőügyvéd pedig felmentő ítéletért.

borsonline

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...