12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeÉletmódÉletmód hírekBerki Krisztiánt itt helyezik végső nyugalomra

Berki Krisztiánt itt helyezik végső nyugalomra

Május 26-án mondanak végső búcsút a hónap elején elhunyt Berki Krisztiántól. A temetésre kora délután kerül majd sor.

Teherautó viszi a murvát, sírgondozók sürögnek a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül. Az ország egyik legszebb fekvésű sírkertjében sosem áll meg a munka, de most mintha különös ügygonddal rendeznék a területet.

Nem titok, hogy csütörtökön kora délután ide helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt – írta meg a Bors.

Berki Krisztián,temetés

Május 6-án az otthonában hunyt el a 41 éves celeb Fotó: Bors

A celeb május 6-án halt meg drámai körülmények között. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, és bár hivatalos halálokot még nem közöltek, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szíve nem bírhatta a szteroidok és egyéb kemikáliák sokaságát. Krisztián lakásában a rendőrség drogokat is talált, ezzel összefüggésben pár nappal ezelőtt egy dílert őrizetbe is vettek.

A bulvárhős halála mélyen megrázta a környezetét. Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját azon a tragikus napon.

A búcsúztatóról Krisz­tián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára.

„Az én édesanyám is itt nyugszik, ez az egyik legszebb része ennek az egyébként is gyönyörű temetőnek” – mondta a Bors munkatársának egy gyászoló asszony, aki érdeklődve nézi az előkészületeket.

Berki Krisztián,temetés

Fotó: Bors

„Gondoltam, hogy valami híresség pihen majd itt, mert nagy a sürgés-forgás” – tette hozzá.

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és tisztelték őt. A lap információi szerint több híresség is tervezi, hogy elmegy búcsúzni, hiszen „A Berki” – ahogy Krisztián nevezte magát – többekkel ápolt szoros barátságot.

metropol

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem