9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásának hátborzongató ügye folytatódik – Nyilatkozott az egyetlen túlélő: „Az életemért futottam”

Dátum:

Megosztás:

Győr – Fordulópontjához érkezett a két villanyszerelő megölésével vádolt É. Imre bűntetőpere. Ezekben a pillanatokban hallgatja meg a bíróság azt a férfit, akire még 2011-ben kétszer is rálőtt a vádlott, ő azonban egy fatális véletlen folytán túlélte a támadást.

Tóth László vallomástétele előtt nyilatkozott a Blikknek.

– Szobafestő vagyok, dolgoztam Imrének ő azonban nem igazán akart kifizetni. 400 euróval tartozott, végül megbeszéltük, hogy egy pékségnél találkozunk és oda adja a pénzemet. Miután összefutottunk, mondta,hogy menjünk ki az ikrényi házához. Amikor megérkeztünk, közvetlen közelről rám fogta a fegyverét és kétszer is meghúzta a ravaszt. A pisztoly azonban besült, hiába rángatta a ravaszt, nem történt semmi. Én kapcsoltam és elkezdtem az életemért futni. Rohantam, mint az űzött vad, árkokban lapultam meg, amikor azt gondoltam, hogy utánam jön. Amikor hazaértem, el sem hittem, hogy ekkora szerencsém lehet. Meggyőződésem, hogy ő ölte meg a két villanyszerelőt – mondta el a Győri Törvényszék folyosóján Tóth László.

Tóth László nyilatkozott a Blikknek, azt állítja, őt is meg akarta ölni É. Imre / Fotó: Pozsonyi ZitaTóth László nyilatkozott a Blikknek, azt állítja, őt is meg akarta ölni É. Imre / Fotó: Pozsonyi Zita

A férfi vallomástételére eddig azért került sor, mert É. Imre a tárgyalás megkezdése előtt a bíróság folyosóján, egy padon ülve közölte, nem bír bemenni az ülésre, mert rosszul van. Mentőt hívtak hozzá, majd kórházba szállították kivizsgálásra. Így a tárgyalást a bíró elnapolta. Mácsik Zolán családja felháborodva vette tudomásul a történteket, szerintük É. csak színlelt, hogy így időt nyerjen.

Drámai jelenetek a bíróságon: rosszul lett a villanyszerelők megölésével vádolt É. Imre a bíróságon./Fotó: Varga ImreMentők vitték el korábban a villanyszerelők megölésével vádolt É. Imre a bíróságról ./Fotó: Varga Imre

A győri vállalkozó a vád szerint két villanyszerelővel – Mácsik Zoltánnal és Orlik Vilmossal – végzett, a holttestüket pedig úgy eltüntette, hogy a mai napig nem találja a rendőrség. Több közös pont is van a két nyomtalanul eltűnt férfi történetében, de ami a legfontosabb: utoljára élve É. Imrével látták őket. Emellett mindketten É.-nek dolgoztak egy darabig, sőt, velük szemben komoly tartozást halmozott fel a vádlott. Fizetési szándékot színlelve találkozóra csalta őket, ahonnan már egyikük sem tért haza többé.

… Ha az ügy további részleteiről szeretnél tudni, olvasd rendszeresen a Hirmagazin.eu Online Médiát

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...