17.1 C
Budapest
2024. május. 18. szombat
HomeFőhírekBelföldi hírekAz éjjeli bagoly tolvajnak állt..

Az éjjeli bagoly tolvajnak állt..

Szolnoki rendőreink kezdeményezik a letartóztatását annak a helyi férfinak, aki bűnügyi felügyelet hatálya alatt elhagyta otthonát és besurrant egy lakásba, majd ellopta az alvó sértett értékeit.

A Szolnoki Rendőrkapitányságot hívta fel egy idős hölgy április 6-án reggel. Elmondta, hogy reggel hívta külföldön élő fia, és közölte vele, hogy a házban lévő kamerák felvételeit ellenőrizte, és azt tapasztalta, hogy éjjel 2 óra körül egy besurranó járt a házban.

A nő ezt követően ellenőrizte az ingatlant, ahonnan eltűnt táskája, benne az irataival, bankkártyájával és pénzével együtt. A rendőrök is megtekintették a felvételt, majd személyismeretüknek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt.

Az egyenruhások a 37 éves helyi férfit otthonában fogták el, kutatást tartottak a lakásban, és lefoglalták az elkövetéskor használt ruháit. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették. A nyomozó hatóság a gyanúsított letartóztatását kezdeményezi, aki úgy követte el a bűncselekményt, hogy egy korábbi eljárásban bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, és a lakását külön engedély nélkül nem hagyhatja el.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work