35.8 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Annyira haragudott unokasógorára az ügyvédnő, hogy 70 ezer euróért bérgyilkost fogadott: az álbűnözők átverték a megbízót és a a célszemélyt is

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A minden hájjal megkent ügyvédnő annyira haragudott egy rokonának a férjére, hogy 70 ezer eurót akart fizetni azért, hogy megöljék a férfit.

A bérgyilkos azonban rögzítette a beszélgetésüket és eladta a felvételt az áldozatnak, akit szintén átvert a bérgyilkos, mert a pénzt felvette tőle, de a felvételt nem adta át neki. Ezt követően jött képbe a rendőrség.

 

Unokatestvére élettársát akarta megöletni

A vádirat szerint egy 47 éves, ügyvédként dolgozó nő 2017-ben elhatározta, hogy valakit felbérel arra, hogy ölje meg unokatestvére élettársát, mivel az unokatestvére párkapcsolata erősen megromlott.

Rokonára kente az ötletet

Az ügyvéd ezt a tervét megosztotta az ismerőseivel, egy 45 és egy 51 éves férfival, ám úgy adta elő, hogy a bérgyilkost az unokatestvére apja keresi, az ügyvéd maga csak a ,,kivitelezésben” segít.

Ál-bérgyilkost kerestek a segítők

Az ügyvéd két ismerőse elhatározta, hogy találnak egy ál-bérgyilkost, így jutva jogtalan haszonhoz. A két férfi a csalási szándékba bevont egy horvát és két további magyar férfit.

Horvátországban tárgyaltak

Az ügyvéddel 2017 júniusában Horvátországba utaztak, ahol elsőnek a magát a ,,szerb bérgyilkos főnökének” kiadó horvát társukkal, majd az egyik magyar állampolgárral tárgyaltak, aki azt hitette el magáról, hogy ő a bérgyilkos.

70 ezer eurót kértek

Az ügyvéd a ,,Papaként” bemutatkozó horvát állampolgárnak 70 ezer euró megfizetését vállalta az ölési cselekmény végrehajtásáért, amelyből 15 ezer eurót előlegként kellett volna megfizetnie. Az egyeztetés eredménye az volt, hogy a megbízás megtörtént, ám az ügyvéd csak későbbre vállalta az előleg kifizetését.

Hangfelvétel készült

A csalók a találkozókról hangfelvételt készítettek. Ezzel elsőnek az ügyvédtől kísérelték meg kicsalni az előleget, mondván, a megbízás teljesítését megkezdték, és ha az ügyvéd nem fizet, a megölni tervezett személyhez fordulnak.

A célszemélyt is megkeresték

Mivel nem jártak eredménnyel, elálltak ettől a szándékuktól és a célpontként megjelölt személyt keresték meg, akitől – a hangfelvétel átadását ígérve neki – 3500 eurót csaltak ki, ám a felvételt nem adták át.

Vádat emeltek ellene

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozói a cselekményeket felderítették. A Fővárosi Főügyészség a nővel szemben emberölés előkészületének bűntette, az 5 férfi ellen nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszék előtt.

Letöltendő börtönt kér az ügyész

Az ügyészség a nővel és 4, büntetett előéletű társával szemben letöltendő börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványoz, 1 férfival szemben, aki büntetlen előéletű, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést, emellett a csalással vádolt személyeknél pénzbüntetést indítványozott.

Kiemelt kép: illusztráció

budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Vilmosékkal

Harry és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal. Ahogy arról mldiánk...

Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

Nagyon jó hatással lesz a szervezetedre. A megfelelő emésztés nagyon fontos egészségünk érdekében, ugyanis kiüríti a toxinokat a szervezetből....

ELTŰNT KINCSES GERGŐ GÁBOR A XVII. KERÜLETBŐL

A 14 éves fiút rendőreink jelenleg is keresik. Aki látta vagy látja, hívja bármelyik rendőri számot! A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Eladta hatalmas villáját a Korda házaspár: „A rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 forint volt a gázszámlánk”

Már tavaly decemberben napvilágot látott a hír, hogy eladó a Korda házaspár hatalmas villája, Balázs Klári pedig lapunknak...
facebook