Az utóbbi hetekben kósza hírek jelentek meg arról, hogy Andy Vajna és felesége között nincs minden rendben, de a filmügyi kormánybiztos, csak nevet a pletykákon.

A kor csak egy szám… Közhelynek tűnik ez a mondat, de Vajna Timi és férje, Andy Vajna példája mutatja, van igazság a szavak mögött. Timi az év felében Los Angelesen él és tanul, hogy megkaphassa az amerikai állampolgárságot, de a távolság ellenére is képesek kiegyensúlyozott kapcsolatban élni. A következő napokban pedig együtt buliznak majd Európa egyik legnagyobb filmünnepén.

 

Andy Vajna megszólalt magánéletéről: Nagyon szeretjük egymást Timivel
Fotó: Markovics Gábor

Ripost: Timi rengeteg időt tölt Los Angelesben. Hogyan sikerül megőrizni kapcsolatuk intimitását? Nem hiányzik?

Andy Vajna: Dehogynem, nagyon is!  Ugyanakkor ahhoz, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot, neki egy évben hat hónapot kint kell töltene. Próbáljuk jól beosztani az egymással töltött időt, ami nem könnyű, de minden megoldható, csak akarni kell. Ha nincs mellettem, akkor is minden nap beszélünk, és mindig pontosan tudjuk, mi történik a másikkal.

Részesei vagyunk egymás mindennapjainak és ez a lényeg.

Andy Vajna megszólalt magánéletéről Nagyon szeretjük egymást Timivel 1
Kulcsár Edina filmbemutatóján jelent meg a kormánybiztos
Fotó: Markovics Gábor

Ripost: Könnyű vele tartani a lépést?

A.V.: Timi nem érezteti velem a kettőnk közötti korkülönbséget, így aztán én sem érzem. Nincs olyasmi, amit ne csinálnánk szívesen együtt. Ő bölcsebb, ha úgy tetszik lélekben idősebb lesz általam, én pedig frissebb, lélekben fiatalabb leszek általa.

Ripost: Mi a legfontosabb pillére a kapcsolatuknak?

A.V.: Alapvetően az, hogy nagyon szeretjük egymást, de nagyon fontos a bizalom is, ami töretlen amióta csak megismerkedtünk.

Ripost: Mikor találkoznak legközelebb?

A.V.: A legjobbkor kérdezi, hiszen alig néhány nap múlva. A hét második felében Cannes-ban leszünk a filmfesztiválon, ahol négy napot töltünk majd együtt és persze a barátinkkal.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor