Kezdőlap Életmód Egészség - betegség Akkor nézzük meg még egyszer az amerikai nővért, aki a világon elsőként...

Akkor nézzük meg még egyszer az amerikai nővért, aki a világon elsőként kapta meg az oltást – videó az eredeti linken..

21
Pfizer vakcina. Hirmagazin.eu
Pfizer vakcina. Hirmagazin.eu

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

TIFFANY PONTES DOVER oltás-története, legalábbis, amit mi láthatunk belőle..

Médiánk állásfoglalása: A koronavírus-járvány és COVID-megbetegedések ma legajánlottabb, és vélhetően legmegfelelőbb megelőzése az oltás. Akinek fontos a maga, családja és gyermekei jövője, egészsége, biztonsága, az oltassa be magát, mi is úgy cselekszünk. Hirmagazin.eu

A cikkben különböző álhír-gyanús feltevések vannak, hogy a nővér valószínű meghalt, mert sehol nem találják, nem adott életjelt magáról, .. meg hogy az oltás nem is oltás, hanem más anyag, stb.., nyilván ezek az állítások azért jöttek létre, hogy elriasszák az embereket az oltástól. A videót tehát ennek fényében kell megtekinteni!

Azonban, mielőtt rátérnénk a videóra, mi is kerestük az interneten az amerikai nővért, TIFFANY PONTES DOVER-t. Nézzük, mi mire jutottunk:

Insta-fiókja: Ma többször is bejelentkezett képekkel, videókkal, de nézzétek meg ti is!

https://www.instagram.com/p/CHk4prMp3TN/

A thejournal.ie határozottan kijelenti, hogy a nővér él és dolgozik:

https://www.thejournal.ie/covid-vaccine-fainting-nurse-5309983-Dec2020/

Egy olasz lap azt fejtegeti, hogy ki és miért mondja, írja, hogy meghalt a nővér. A lap úgy írja, hogy a searchquarry.com egy webhely, ahol fizetéssel követheti nyomon mindenki, aki fizet, hogy az Egyesült Államokban ki halt meg. Ezen a webhelyen, ha befizetsz 5.- dollárt, nem fogod megtalálni az amerikai nővért, mert még él. Azt hogy él a hölgy, Alamaba államban, több forrás is bizonyítja. Viszont erre kitaláltak egy összeesküvés-elméletet, mely szerint, mindenhol őt, más helyettesíti.. Agyrém!

https://www.italy24news.com/a/2020/12/the-whole-story-of-the-nurse-given-up-for-dead-after-the-pfizer-vaccine.html

Mi tehát arra a következtetésre jutottunk, hogy az amerikai nővér, Tiffany Pontes Dover él, dolgozik, és rendkívül megviselte ez a sok rémhír és álhír, ezért Ő és a családja kiadott egy közleményt, hogy Őt, a koronavírus vakcina ügyében nem kereshetik meg a médiák, ennyi.

És akkor nézzük meg ennek a kedves, ám az ott történt eset szempontjából nem szerencsés hölgynek az oltástörténetét, legalábbis, amit pár – nyilvánvalóan vírustagadó szemlélettel rendelkező – külföldi sajtó ír, bemutat:

https://www.bitchute.com/video/J31MXAx8yese/?fbclid=IwAR0jIdkVxQ8XFUns2luusDUYF4oMCpehFkBcjCeMQv-qbPSpHSR5QlxSRrc

 

Hirmagazin.eu

facebook