11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőÁllatvilágA megható pillanat, amikor egy 15 éves kutya végre boldogságot talál a...

A megható pillanat, amikor egy 15 éves kutya végre boldogságot talál a menhelyen eltöltött évek után – videó

Miután több menhelyet is átélt, és évekig várt arra, hogy valaki lehetőséget adjon neki, egy idős kutya végre megtalálta a boldogságot.

A menhelyeken nagyon gyakran elhagyják az idősebb kutyákat a fiatalabb állatok javára, és sajnos egy kennelben fejezik be életüket ahelyett, hogy jól megérdemelt életet élveznének. Tábornok, egy imádnivaló, 15 éves szürke kutya, folyamatosan reménykedett a második esélyben.

gazdisévek

Hogy segítsenek neki örök otthonra találni, az önkéntesek megosztották az öreg kutyus profilját a Facebookon. Úgy jellemezték, mint “abszolút vidám, huncut, édes és ragaszkodó”.

Az idős kutya minden várakozás ellenére megolvasztotta egy örökbefogadó szívét, aki gyorsan meglátogatta azzal a céllal, hogy örökbe fogadja.

Az önkéntesek nyilvánvalóan örültek ennek a kiváló hírnek.

Videó

Amikor eljött az idő, hogy Tábornok örökre elhagyja a menhelyet, az önkéntesek videón örökítették meg ezt a nagyszerű pillanatot. A menhely közösségi oldalain felkerült videón azt látjuk, ahogy a kutyus átmegy a menhely ajtaján új gazdája kíséretében, tovább a boldog élet felé! Boldog gazdis éveket Tábornok!

Te is örölbe fogadnál egy idősebb kutyust, csak hogy örömet szerezz neki? Hirmagazin.eu

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work