11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódÉletmód hírekA Magyar Nemzeti Bank támadja a REVOLUT Bankot, mert a Revolut továbbra...

A Magyar Nemzeti Bank támadja a REVOLUT Bankot, mert a Revolut továbbra sem kér Magyarországtól banki engedélyt a tevékenységéhez! – Nemrég, azonban a Revolut elkezdte bekérni a számlatulajdonosok adószámait, amiről arra lehet következtetni, hogy talán mégis magyarországi bankengedélyt szeretne kérni?

A bank magyar ügyfelei, jogvitáikat változatlanul külföldön, litvánul vagy angolul intézhetik – hívja fel a figyelmet ismételtenaz MNB.

Szerintük minderre megoldást jelentene, ha a Revolut itthoni leánybankként, magyarországi székhellyel, kellő tőkeerővel, az OBA betétgaranciájával végezné tevékenységét, ezt azonban jelen pillanatban a Rovolutnak nehéz lenne megcsinálnia, hiyzen a Revolutnál a felhasználókat csupán egy számmal, számkóddal azonosítják, ezért is szeretik olyan sokan a Revolutot, mert végrehajtó nem tud végrehajtani az ügyfelek ottani pénzeszközein egy forintot sem, mert egy statisztikai szám tulajdonosa nem végrehajtható.

Nemrég, azonban a Revolut elkezdte bekérni a számlatulajdonosok adószámait, amiről arra lehet következtetni, hogy talán mégis magyarországi bankengedélyt szeretne kérni? .. Médiaberkekből lehet hallani, hogy ezért az „adószámokat” bekérő tevékenységéért a Revolut világszinten elvesztette a falhasználóinak a jelentős hányadát, így most nagy döntés előtt ál az egyébként nagyon megbízható appal és forgalmi tevékenységgel rendelkező bank.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem