1.1 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Hamis információ jelent meg több magyar internetes lapban a Revolut-ra küldött fizetések és egyéb tranzakciók ügyében.. – Itt van a valóság, olvasd el!

Dátum:

Megosztás:

A REVOLUT Bank tájékoztatta ügyfeleit, hogy nincs Magyarországon banki tevékenységre engedélye, .. vagyis fogalmazzunk úgy, hogy az egész világon, 96 országban van engedélye, amely országokban nincs, azok közé tartozik Magyarország is!

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Röviden ezt írták: „ha a munkabéredet jelenleg a Revolut-számládra küldik a helyi HUF számlaadataid használatával, akkor kérjük vedd figyelembe, hogy egyes munkáltatók nem támogatják, hogy a munkabéred a LT-vel kezdődő IBAN-számládra érkezzen”

Akik REVOLUT-appot használnak, azok már réges-régen tisztában vannak azzal, hogy a nemzetközi számlájuk LT-vel kezdődik, azaz Litvánián keresztül érkezik a pénz, egy század másodperc alatt! .. Ezt tudja a REVOLUT!

.. De hogy van ez? .. Úgy, hogy a pénz adata (az hogy mennyi, honnan és hova) megy el utasításban, és a REVOLUT-Bank a saját pénzéből kifizet téged azonnal, és nyugodtan vár a rendes pénz érkezésére, mert ahol biztonság van, ott nem kell ugrálni!

Annyi változás van, hogy eddig a belföldi számlaszám HU-val kezdődött, most már egyetemleges, LT-vel kezdődik a belföldi számlaszám is és a külföldi (nemzetközi) számlaszám is.

Kisarkították ezt a tisztességes tájékoztató információt, ki így, ki úgy olyan színben tüntette fel a REVOLUT-ot, mintha nem lenne megbízható bank, pedig sokkal megbízhatóbb, mint egynéhány magyar pénzintézet!

Nézzük azonban azt meg, hogy miért érdemes a REVOLUT-Appot használni?

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

  1. Teljesen biztonságos!
  2. Nem fér senki a pénzedhez! Se végrehajtó, se illetéktelen személy, se hacker, se senki, akit nem akarsz! .. Hogyan lehetséges ez? .. Úgy, hogy amikor utalsz a REVOLUT-ra, a neved egy 8 jegyű számkód! Így hétpecsétes titok, megfejthetetlen, feltörhetetlen!
  3. A REVOLUT számládra az 1 másodperc töredéke alatt érkezik meg a fizetésed, vagy bárhonnan a pénzed, hiszen a REVOLUT a saját pénzét adja neked oda, amíg beérkezik a munkáltatódtól vagy bárhonnan az úton levő pénzed!
  4. Számtalan szolgáltatásuk van, a legkorrektebb pénzváltástól, az egészségbiztosítástól világszerte, a különböző utasbiztosításig, sőt, 18 év alatt gyermekednek is lehet REVOLUT kártyája, teáltalad!
  5. Minden információ magyar nyelven benne van az appban.
  6. Lehet valós, fizikai kártyád, és lehet internetes kártyád is, minden alap-tranzakció INGYENES! Csak ha sok pénzt utalgatsz ide-oda, akkor van némi költség, a 2 Ft-tól a maximum 450 Ft-ig! Micsoda különbség! Nekem volt a Raiffeisennél kártyám, pár tranzakcióra volt olyan, hogy havi 7-8 ezer Ft-ot fizettem!
  7. Amikor valami gondod van, készségesen segítenek, ha jelzed, azonnal egy adminisztrátor a rendelkezésedre áll és megoldja a problémádat!
  8. Amikor pl. hülyeséget csinálsz, mert behúznak a csőbe, hogy regisztrálj, de fizetni nem kell semmit, pl. egy foci vb-n, vagy amit nézni akarsz a neten,. UFC, vagy bármi, és regisztrálsz, de meg kell adnod a kártya-adataidat is, mert pl. 0.- (nulla) Ft-ért használhatod a szolgáltatásaikat, utána egyszer csak elkezdenek vonogatni a számládról, elkezdenek mocsok módon húzkodni! Ekkor tiltod a kártyádat az appon keresztül, és azonnal kérsz egy másik kártyát, és INGYEN megkapod!
  9. Pénzt akarsz gyűjteni? Mindezt úgy, hogy te magad ne is vedd észre, csak gyűljenek a forintok? .. Nem kell semmi szart venned, nem kell sehova beregisztrálnod, nem kell olyat elfogadni amit nem akarsz, csak húzd be azt, hogy a REVOLUT gyűjtse az aprópénzedet! használd a kártyádat, csinálj tranzakciókat, kapod a fizetésed, a maradvány-forintokat elteszi neked, és a hónap végén nagy örömöd lesz!

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

  1. .. Hidd el, sorolhatnám napestig, de nem ez a cél, hanem az, hogy aki nem tudja, mi a valóság, az hazudhat bármit, és akinek nincs REVOLUT kártyája és appja, az elhiheti, amit a neten talál!

EZ A VALÓS ÉS TISZTESSÉGES INFORMÁCIÓ!

 

ENGEM NEM BÍZOTT MEG SENKI, CSUPÁN 5 ÉVE A REVOLuT ELÉGEDETT ÜGYFELE VAGYOK!

Hirmagazin.eu, Bognár Géza

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...

Nászajándék ötletek, kifejezetten a közelgő ünnepek jegyében

A nászajándék ötletek valóban színes spektrumon mozognak, ám ebben az esetben talán épp a bőség zavara lesz az, ami...