4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeTudástárTechnika, kommunikációA legtöbb helyen már helyreállt a rendszer, a felhasználók boldogok!

A legtöbb helyen már helyreállt a rendszer, a felhasználók boldogok!

Kedves felhasználó! Kedd délután a Metahoz kapcsolódó közösségi oldalak – a Facebook, a Messenger, az Instagram és a Threads – leálltak, és világszerte kidobták a felhasználókat, akik nem tudtak újra bejelentkezni.

A DownDetectoron több más platformon is hibajelentések érkeztek, beleértve a YouTube-ot, a Microsoft Teams-t, a Google Play-t, a Gmail-t, a WhatsApp-ot, a Reddit-et, a T-Mobile-t, az X-et és az Oculus-t. Az Instagramon problémák vannak a felhasználók idővonalának, történeteinek és kommentjeinek betöltésével. Elon Musk egy X-posztban reagált a történtekre, mely szerint: „Ha ezt az üzenetet olvasod, az azért van, mert a mi szervereink működnek.” Bár lehet, hogy ez csak egy üzemzavar, mindig fontos figyelembe venni a hibalehetőségeket ilyen nagy rendszerek esetében.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work