5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóA hosszú hétvége országos összesítője

A hosszú hétvége országos összesítője

Az elmúlt 120 óra eseményei számokban. (2018. 05. 02., sze – 05:15, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

Az elmúlt 120 órában a rendőrök 263 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 9 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 10 személy vesztette életét, 75 súlyos és 179 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 815 személyt fogott el, közülük 150 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 569 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 977 személyt állítottak elő, köztük 442 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 72 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 594 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2018. április 27-én 0 óra és 2018. május 1-jén 24 óra közötti időszakban a rendőrök 21 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 11 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 7 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work