17.3 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

A férfi kirúgta barátnőjét, miután a nő kirakta a macskáját az utcára: „A macskám meg is halhatott volna”..

Dátum:

Megosztás:

A férfi elmondása szerint a macskája nem szeret a szabadban lenni, és magától soha nem megy ki a házból. A cica már órák óta eltűnt, amikor a férfi egyik barátja végül megtalálta két háztömbnyire az otthonától. „A barátnőm beismerte, hogy kirúgta őt”

– mesélte a macska gazdája a Redditen.

Amikor egy pár elkezd együtt élni, sok olyan tényező szóba jöhet, ami javíthat, vagy éppen ronthat a helyzeten. Egy dolog azonban biztos: a kölcsönös tolerancia és tisztelet éppen olyan kulcsfontosságú, mint az egymás iránti vonzalom.

Ennek az amerikai párnak az esetében egy házi kedvenc jelentette az akadályt az együttéléshez. „Antonished_Hound” Reddit felhasználó számára a macskája a családja fontos részét képezte, és nyilván nem hagyta volna, hogy bárki bántsa kedvencét, de a barátnője nem kedvelte a cicát.

A cica, Raven hároméves, és kölyökkora óta vele van. Néhány hete a férfi barátnője, akivel két éve vannak együtt, beköltözött hozzá, de a nő kezdettől fogva nem kedvelte a macskát.

Annak ellenére, hogy a barátnője vonakodott a cicától, a férfi nem gondolta, hogy ez különösebben nagy problémát jelenthetne. Mígnem egy napon történt egy konkrét esemény, ami mindent megváltoztatott.

„Egy nap hazamentem, és a macska egyszerűen eltűnt. Nem szereti a szabadban, soha nem megy ki magától. Már órák óta eltűnt, és betegre aggódtam magamat, míg az egyik barátom meg nem jelent, és haza nem hozta őt, mondván, hogy két háztömbnyire talált rá” – mesélte.

A férfi azonnal gyanakodni kezdett, és egyenesen megkérdezte a barátnőjét, hogy került a macska ilyen messzire otthonról, amikor magától ki sem mozdult a házból. Ezen a ponton a nő beismerte, hogy ő tette ki a cicát, mert nem kedveli.

„Nagyon dühös voltam, mondtam neki, hogy nincs joga kirúgni a macskát a házból, és mivel úgy gondolta, hogy megteheti ezt, szeretném, ha a hónap végéig kiköltözne” – írta a felhasználó.

A barátnője megértette, hogy innen már nincs visszaút, és sírva fakadt.

„Mondtam neki, hogy nem érdekel. A barátaim szerint túl kemény vagyok, de a macskám meg is halhatott volna miatta, és nem akarom, hogy bármi mással próbálkozzon a jövőben” – fejezte be a történetet a férfi.

twice

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...