A férfi elmondása szerint a macskája nem szeret a szabadban lenni, és magától soha nem megy ki a házból. A cica már órák óta eltűnt, amikor a férfi egyik barátja végül megtalálta két háztömbnyire az otthonától. „A barátnőm beismerte, hogy kirúgta őt”

– mesélte a macska gazdája a Redditen.

Amikor egy pár elkezd együtt élni, sok olyan tényező szóba jöhet, ami javíthat, vagy éppen ronthat a helyzeten. Egy dolog azonban biztos: a kölcsönös tolerancia és tisztelet éppen olyan kulcsfontosságú, mint az egymás iránti vonzalom.

Ennek az amerikai párnak az esetében egy házi kedvenc jelentette az akadályt az együttéléshez. „Antonished_Hound” Reddit felhasználó számára a macskája a családja fontos részét képezte, és nyilván nem hagyta volna, hogy bárki bántsa kedvencét, de a barátnője nem kedvelte a cicát.

A cica, Raven hároméves, és kölyökkora óta vele van. Néhány hete a férfi barátnője, akivel két éve vannak együtt, beköltözött hozzá, de a nő kezdettől fogva nem kedvelte a macskát.

Annak ellenére, hogy a barátnője vonakodott a cicától, a férfi nem gondolta, hogy ez különösebben nagy problémát jelenthetne. Mígnem egy napon történt egy konkrét esemény, ami mindent megváltoztatott.

„Egy nap hazamentem, és a macska egyszerűen eltűnt. Nem szereti a szabadban, soha nem megy ki magától. Már órák óta eltűnt, és betegre aggódtam magamat, míg az egyik barátom meg nem jelent, és haza nem hozta őt, mondván, hogy két háztömbnyire talált rá” – mesélte.

A férfi azonnal gyanakodni kezdett, és egyenesen megkérdezte a barátnőjét, hogy került a macska ilyen messzire otthonról, amikor magától ki sem mozdult a házból. Ezen a ponton a nő beismerte, hogy ő tette ki a cicát, mert nem kedveli.

„Nagyon dühös voltam, mondtam neki, hogy nincs joga kirúgni a macskát a házból, és mivel úgy gondolta, hogy megteheti ezt, szeretném, ha a hónap végéig kiköltözne” – írta a felhasználó.

A barátnője megértette, hogy innen már nincs visszaút, és sírva fakadt.

„Mondtam neki, hogy nem érdekel. A barátaim szerint túl kemény vagyok, de a macskám meg is halhatott volna miatta, és nem akarom, hogy bármi mással próbálkozzon a jövőben” – fejezte be a történetet a férfi.

twice

Hirmagazin.eu