26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

A családsanyargató Juhász Péter visszatér

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Megdöbbentő! Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke, aki verte és sanyargatta családját, nem bújdosott el, mint ahogy javasoltuk neki, hanem visszatér és október 23-ra tömegtüntetést szervez!

Az elvileg visszavonult sípoló politikus új videóval jelentkezett Facebook-oldalán.

Sziasztok! Helló-helló-helló, újra itt vagyunk így együtt, de nem Együtt

– mondja a kamerába vigyorogva Juhász Péter, aki sietve kijelenti, a látszat ellenére nem alapít új pártot, ugyanakkor régi párttársaival most szeretnék bebizonyítani, hogy ők a többség. Ennek érdekében sok régi Együtt-politikust sikerült a videón megjeleníteni Juhász mögött, a számuk talán a harmincat is eléri.

Egy valami nem vitatható el, azt hiszem, tőlünk, hogy képesek vagyunk megmutatni a többség erejét, képesek vagyunk tömegdemonstrációt szervezni

– mondja büszkeséggel telve. Mint ismeretes, az Együtt a 2018-as országgyűlési választásokon nem érte el az egyszázalékos támogatottságot sem, a választási kudarc miatt pedig bejelentették politikai alakulatuk megszüntetését. A sokszor csak síppal a szájában mutatkozó egykori politikus rögzíti, sokat tanultak a választási eredményből. Ennek jegyében magukat pusztán aktív állampolgárokként definiálják, akik úgy vélik, „Orbán rendszere demokratikus úton nem váltható le, hiszen nem demokrácia.” Ezért nincs is értelme új pártot alapítani Juhász szerint. A támogatottság teljes hiánya is jó indok lehetne, de az, úgy tűnik, nem merült fel bennük.

Teszünk a pártokra! Azon embereknek, azon közösségeknek viszont színpadot ácsolunk október 23-ra a Szabad sajtó útra, akik ma is dolgoznak azért, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradjon, demokrácia legyen Magyarországon, és akik egy jobb világban szeretnének élni. Éppen ezért október 23-án várunk mindenkit, aki ennek a többségnek a részének érzi magát

– fogalmaz a tömegdemonstrációt szervező Juhász Péter, aki optimista elképzelései alapján ezzel rekord méretű színpad ácsolására tesz majd kísérletet a még mindig mögötte álló elszánt társai kíséretében.

.. És van még pofája videóüzenetet küldeni, de hát itt van, nézzétek meg!

https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/videos/1818725368244364/

Alapadatok: demokrata.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook