9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

A barátnőim gyereket várnak, én pedig kimondom, amit sokan nem mernek: nem is érti, hogy egyáltalán 35 év alatt valaki hogy képes eldobni magától az önfeledt, gyerekmentes fiatalságot! .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy kedves ismerősöm vallotta be a minap, amit nem sokan vállaltak volna fel nyíltan:

Elképesztően féltékeny arra, hogy két barátnője is első gyerekét várja.

Na, nem arra irigykedik, hogy ő is szeretne anyai feladatokat ellátni, hiszen még csak 28 éves, hanem pont, hogy a gyerektől irigyli a leendő anyukát. Rápánikolt arra, hogy vége lesz a féktelen bulizásnak, az egymáshoz random átszaladgálós estéknek, vagy épp annak, hogy közösen mennek nyaralni. Mostantól játszótérre járás váltja fel a fröccsözést, este 8 után nincs telefonálás, a csajos bulikra majd csatlakozik egy néhány hónapos csecsemő majd, és persze nem is lehet semmi másról beszélni majd az újdonsült anyukával, mint, hogy hány kiló a gyerek, mit eszik, és melyik babakocsi a legkényelmesebb.

Sőt, mivel a bandából ketten is egyszerre terhesek, ő kimarad az élményből, mert nem tervez egyelőre gyereket, és nem is érti, hogy egyáltalán 35 év alatt valaki hogy képes eldobni magától az önfeledt, gyerek mentes fiatalságot. Na, de, ahogy ő nem erőlteti másokra ezt a gondolatát, úgy boldog lenne, ha a két várandós barátnő nem változott volna ősanyává 4 hónapnyi terhesség után, és nem hallgatná napi szinten, hogy csak egy gyerek mellett teljesedhet be igazán egy nő, addig pedig értelme sincs az életének, amíg nem szül.

joy

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...