-1.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

A bántalmazott baba nem tudta figyelmeztetni a szülőket a bébiszitter kegyetlenségeiről. Nézd mit tett a kutya!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A kutyák igazán csodálatos teremtmények. Bárki, aki kicsit is hosszabb időt töltött el velük valaha, egyet érthet benne, hogy mennyire elkötelezettek tudnak lenni az ember felé. Nincs még egy állat, akivel ilyen szoros kapcsolatot tudnánk kialakítani.

Végletekig hűségesek, túláradóan kedvesek és a legodaadóbb védelmezők, életeket mentenek és felhívják olyan veszélyekre is a figyelmünket, amelyeket mi észre sem vennénk. Nem hiába hívjuk az ember legjobb barátjának, mióta az eszünket tudjuk.

A család kutyája érezte, hogy valami nincs rendben

Amikor Benjamin és Hope Jordan bébiszittert fogadtak fel, hogy viselje gondját a kicsi gyermeküknek, Finn-nek, a kutyájuk Killian érzékelte, hogy valami nincs rendben.

Nagyjából 5 hónappal azután, hogy alkalmazták a bébiszittert, Killian elkezdett vicsorogni és morogni a bébiszitterre, minden egyes alkalommal, amikor az megközelítette Finn-t. Ösztönösen érzékelte, hogy semmi keresnivalója nincs a család legsebezhetőbb tagja mellett.

“Elkezdett védekező állást felvenni a bébiszitterrel szemben és közé és a fiunk közé állt, majd még agresszívebbé vált. Ekkor vette észre Hope, hogy valami baj lehet.” – mondta Benjamin.

“Killian egy nagyon barátságos kutya. Ha valaki felé agresszív, az jelent valamit, hiszen ő sosem szokott az lenni.”

Mivel a gyanújuk egyre erősödött, eldöntötték, hogy beraknak egy telefont a kanapé alá és felveszik diktafonra, hogy mi történik, amíg ők nincsenek otthon.

Ahogy Hope jellemezte utólag, a felvétel maga volt a rémálom.

“A fiam szinte egész végig sírt. Folyamatosan káromkodott rá, szörnyű nevekkel illette és úgy tűnt, semmi alapja nem volt rá. Nem rosszalkodott és nem is sírt addig, amíg magára nem hagyta órákra a kiságyában vagy nem bántalmazta fizikálisan.”

A szülők elmondták, hogy hallottak csapkodó hangokat és azt is, hogy Finn feltehetően remegett, a hangjából adódóan.

 

tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...