Két héttel menyasszonya halála után a kórházban meghalt a vőlegény is.

Tűz ütött ki egy pár cheshire-i otthonában. A fiatal nő a házban lelte halálát, 33 éves vőlegényét, Kieran Naylort még kórházba szállították, állapota válságos volt. Két hétig küzdött az életéért, majd karácsony napján feladta a harcot.

gyertya gyász
 

A fiatal pár családja teljesen összetört a tragédiák miatt, egy dolog nyújt számukra vigaszt: így Kieran és szerelme, Rebecca örökre együtt lehetnek.

A férfi családja azt mondta: „Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire összetört a szívünk és lesújtott bennünket, hogy elveszítettük Kierant. Az életünk soha nem lesz ugyanolyan. Kieran valóban a legjobb fiú, testvér és nagybácsi volt, akit bárki kívánhatott volna, és nagyon fog hiányozni mindenkinek, aki ismerhette őt. Kieran és Rebecca most örökre újra egyesültek, és mindig a szívünkben maradnak.”

Erről Te sem maradhatsz le!

Rebecca családja is megemlékezett róluk: „Rebecca szerető és gondoskodó lány volt, és életünket teljesen szétszakította a halála. Ő és Kieran tökéletes párost alkottak, és azt tervezték, hogy életük hátralévő részét együtt töltik, de sajnos soha nem fogják tudni valóra váltani az álmaikat.”

Rebecca közeli barátja, Emily Murrell így nyilatkozott:

„Teljesen pusztító a hír… Kie irántad érzett szerelme olyan erős volt, hogy egyetlen napot sem tudott harcolni nélküled, édesem. Most újra együtt vagytok, és mindig is így lesztek. Repüljetek magasan együtt, angyalok.”

Forrás

Hirmagazin.eu