Szomorú: Most már örökre együtt lehetnek: menyasszonya után halt a fiatal férfi..

Dátum:

Két héttel menyasszonya halála után a kórházban meghalt a vőlegény is.

Tűz ütött ki egy pár cheshire-i otthonában. A fiatal nő a házban lelte halálát, 33 éves vőlegényét, Kieran Naylort még kórházba szállították, állapota válságos volt. Két hétig küzdött az életéért, majd karácsony napján feladta a harcot.

gyertya gyász
 

A fiatal pár családja teljesen összetört a tragédiák miatt, egy dolog nyújt számukra vigaszt: így Kieran és szerelme, Rebecca örökre együtt lehetnek.

A férfi családja azt mondta: „Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire összetört a szívünk és lesújtott bennünket, hogy elveszítettük Kierant. Az életünk soha nem lesz ugyanolyan. Kieran valóban a legjobb fiú, testvér és nagybácsi volt, akit bárki kívánhatott volna, és nagyon fog hiányozni mindenkinek, aki ismerhette őt. Kieran és Rebecca most örökre újra egyesültek, és mindig a szívünkben maradnak.”

Erről Te sem maradhatsz le!

Rebecca családja is megemlékezett róluk: „Rebecca szerető és gondoskodó lány volt, és életünket teljesen szétszakította a halála. Ő és Kieran tökéletes párost alkottak, és azt tervezték, hogy életük hátralévő részét együtt töltik, de sajnos soha nem fogják tudni valóra váltani az álmaikat.”

Rebecca közeli barátja, Emily Murrell így nyilatkozott:

„Teljesen pusztító a hír… Kie irántad érzett szerelme olyan erős volt, hogy egyetlen napot sem tudott harcolni nélküled, édesem. Most újra együtt vagytok, és mindig is így lesztek. Repüljetek magasan együtt, angyalok.”

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Nagyon kellemetlen adatlopási ügyben érintett az Európai Parlament

Saját alkalmazottai rendkívül érzékeny adatai szivárogtak ki. Személyi igazolványok, útlevelek,...

Robert Fico elleni merénylet: Valóság és összeesküvés-elméletek

Bevezetés Robert Fico, a szlovák politikai élet egyik meghatározó alakja,...

Kína „büntető hadgyakorlatba” kezdett Tajvan környékén

Peking által „büntetőként” aposztrofált hadgyakorlatokba kezdett csütörtökön a kínai...

„Ez rémálom” – épül a metróvonal Róma történelmi kincsei közé fúrva

Kevés a metróvonal az olasz fővárosban. Most épül egy...
Megszakítás