Ettől még Jackie Chan is retteg – MTI

Dátum:

image_2014-08-26-05-38-31_53fc1d571f58c.jpg

Ettől még Jackie Chan is retteg – MTI
Vajon mitől félhet egy a világ legjobb harcművésze? Csak nem Chuck Norris tehetségétől?
Előfordul, hogy meglett férfiak ájulnak el minden egyéb, előzetes bejelentés nélkül egy orvosi rendelőben. Látszólag csak úgy – mondjuk, még akkor is, ha éppen a gyereket viszik az orvoshoz. S miközben a gyerek hősiesen tűri, hogy oltást kapjon, az apuka elterül a rendelőben. Nem más miatt, mint a fecskendő látványától.
Nos, így van ezzel a világ legismertebb és legjobb harcművésze és akcióhőse, Jackie Chan is. Chan, ha csak meglát egy tűt, már émelyegni kezd, a legrosszabb esetben pedig elájul. Pedig amúgy mindenfajta fájdalmat remekül visel.


Jackie Chan hongkongi színész a Chinese Zodiac című filmje vetítése alkalmából tartott fotózáson vesz részt a 65. cannes-i nemzetközi filmfesztiválon Cannes-ban. A május 16. és május 27. között zajló fesztiválon mintegy 22 alkotás versenyez a fődíjért, az Arany Pálmáért, amelyet a Nanni Moretti olasz filmrendező vezette zsűri ítél oda.
"A tű látványától a hideg is kiráz" – meséli Chan. "Ha például eltörik az ujjam, akkor fogom, visszarakom, és folytatódhat a munka. Nincs szükség orvosra. Egy alkalommal eltörtem munka közben a bokámat. Ez még reggel történt. Csak délután fejeztem be a munkát, nem akartam, hogy miattam álljon a forgatás. De ha csak egyszer is, egyetlenegyszer meglátok egy injekciós tűt, hát azonnal világgá szaladok félelmemben."
Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo; Kép: Google
 

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

őszintén mesélt x-faktoros időszakáról Keresztes Ildikó

őszintén mesélt x-faktoros időszakáról Keresztes Ildikó Keresztes Ildikó a...

Munkába állt az RTL Klubnál Szabó Zsófi

Munkába állt az RTL Klubnál Szabó Zsófi Megkezdte a...

Botránykönyv készült Kate Mossról

Botránykönyv készült Kate Mossról A szupermodellről eddig is tudtuk,...

Sophia Loren önéletrajzzal ünnepli 80. születésnapját

Sophia Loren önéletrajzzal ünnepli 80. születésnapját Sárközy Júlia, az...
Megszakítás