Berki Krisztián váratlan halála sokakat megrázott, családját teljesen lesújtották a történtek.

Ám most nagyon úgy fest, még nem értek véget a gyászolók megpróbáltatásai.

A Blikk információi szerint ugyanis Berki vagyon helyett több tíz millió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.

Berki,hagyaték,adósság
Fotó: Markovics Gábor

Az egykori Fradi-vezér fényűző életmódja csupán látszat volt, valójában reklámszerződések és céges megállapodások segítették. A lap arról számolt be, miszerint özvegye, Berki Mazsi most próbálja kinyomozni, milyen tartozásokról van szó, és igyekszik kiegyenlíteni, rendezni a tételeket. Ebben pedig Berki Krisztián édesapja is a segítségére van.

„Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette” -fogalmazott rejtélyesen a Blikk informátora.

ElőzőMedve rontott egy fiatal nőre egy dél-erdélyi városban
KövetkezőRusvai Miklós a mariupoli kolera lehetőségéről, következményeiről, hatásairól
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza