szombat, június 29, 2024
Home Életmód Életmód hírek A magyar Rómeó és Júlia tragédiája: fiatal férfi ölhette meg magát szerelme...

A magyar Rómeó és Júlia tragédiája: fiatal férfi ölhette meg magát szerelme halálhíre hallatán

50
0

A 28 éves Martin 24 esztendős barátnőjének, Mariannának a holttestét a Dunából húzták ki május 19-én. Miután a fiatalember megtudta, mi történt, pár nappal később öngyilkosságot kísérelt meg.

Martin fél éve élt párkapcsolatban A. Mariannával, akit családja utoljára április 9-én látott élve. A fiatal nőnek környezete szerint nem lett volna oka az öngyilkosságra, hiszen ambiciózus, vidám emberként ismerték; tanárnak készült, a baráti körében pedig mindig is központi szerepet töltött be – írja a Bors.

Miután a vízirendőrök májusban Dunaújvárosnál megtalálták a lány földi maradványait, az idegenkezűséget kizárták, de egyelőre vizsgálják, hogy Marianna öngyilkosságot követett el, vagy pedig baleset érte őt.

Kedvese, Martin a szörnyű hír hallatán vízbe akarta vetni magát, ám a rendőrök megmentették az életét. A férfi nem tett le szándékáról, még vasárnap üzenetet hagyott Marianna testvérének, azóta pedig senkinél nem jelentkezett, jelenleg is keresi a rendőrség.

Az biztos, hogy a testvéremet nagyon megviselte a barátnője elvesztése. Annyira összetört, hogy pszichológushoz szerettük volna vinni

– mondta Martin fivére, Alex.

A család csak remélni meri, hogy nem Rómeó és Júlia tragédiája elevenedett meg Budapesten.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
A kép illusztráció.Forrás: Thinkstock
Forrás: Life / Hirmagazin.eu

Megszakítás