Megdöbbentő videófelvétel látott napvilágot, melyen a Nógrád megyei Karancskeszin a templom előtti téren egy hetedikes brutálisan megvert és megrugdosott egy jóval kisebb, harmadikos társát a hétvégén

Telefonnal felvették, majd közreadták, ahogy brutálisan megver és megrugdos egy mindössze harmadikos gyereket egy hetedikes fiú a Nógrád megyei Karancskeszin. A bántalmazó csak akkor hagyta abba az ütlegelést, amikor a földön fekvő, fájdalomtól síró gyerekhez odaszaladt egy másik kisfiú – úgy tudni a testvére – és átölelte őt vigasztalóan.

Ugyanitt történt egy másik abúzus is: az általános iskola folyosóján egy iskolaőr és egy idősebb diák verekedett össze. A rendőrök az rtl.hu-nak azt az információt adták, hogy ismerik mindkét esetet, tudják, kik verekedtek, sőt, már kihallgatták az iskolaőrt, illetve megindult a nyomozás is.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Nemcsak a verekedésben résztvevők sérülnek ilyenkor, hanem azok is, akik szemlélői voltak az erőszakos eseménynek – nyilatkozta a portálnak Sofi Gyula, igazságügyi mentálhigiénés szakértő.

ElőzőÚjra eltűnt egy kislány, Ruha Natália! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!
KövetkezőORFK: „Továbbra is várjuk leendő szolgálati kutyák gazdáinknak jelentkezését!”
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza