Könnyek közt vallotta be, hogy a szíve kettétört, mert egész életében a lányáért küzdött, hogy neki jó élete legyen.

Kozsó azt állítja, újságcikkekből tudta meg, miket mondott róla a lánya és a volt felesége a háta mögött, hogy szerintük nem törődik a családjával.

A zenész-producer szerint ez aljas rágalom, és ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Amanda, Kozsó lánya ugyanis pár napja ezelőtt azt nyilatkozta, hogy édesapjával eltávolodtak egymástól, és a zenész az unokájával, Miával sem törődik.

„Azt gondolom, hogy ebben mindketten benne vagyunk, hiszen én sem kerestem és ő sem keresett, szerintem ez egy olyan dolog, ami már mindkettőnk részéről le van zárva” – mondta Amanda. Kozsó volt felesége pedig ezt nyilatkozta:

„Vele sose úgy viselkedett, mint apa a lányával, hogy az a fajta közelség, hogy számíthat rá, ha gondja van, vagy ha bármi gond volt, akkor esetleg számíthattam rá én is rá és ahogy említettem is sokszor nem is kértünk tőle segítséget. Egyszer szerettem volna egyedül, amikor bekerült az egyetemre, hogy a tanulmányait finanszírozza, mondta, hogy nem”.

Kozsó szerint mindez hazugság. És azért sem érti, mert a közelmúltig egy helyen laktak és mindenben támogatta az exét és a lányát. A Tények Plusznak adott exkluzív interjújában mondta el, mi történt.

„Most a lelkemben törésem van, tényleg a szívem ketté van törve, mert a házunktól egy úttal, egy utcával lentebb, nem tudom hányszáz méterre, ott van a luxusházuk. Miattam, hogy mellettünk legyenek. Azt hittem, hogy így fogunk együtt élni, azért próbáltam segíteni, azért segített az édesapám velem együtt nekik, hogy a házuk szépen meglegyen, mert eddig velünk éltek”

– mondta.

„Tehát akármilyen furcsa, két- három évvel ezelőtt fél évig is velünk együtt éltek a házunkba bent. A férjével és a gyönyörű, fantasztikus kis lányukkal, a Miával, mert én imádom, az egy csoda, zseni kis csaj. És ehhez eljutottak odáig, hogy velem nem kommunkikálnak? Mi próbáltuk hívni, meg a kedvesemmel próbáltuk hívni a lányomat, hogy na mi van velük? Nem reagált, nem írt”

– magyarázta Kozsó.

Kép és forrás

#kozsó#interjú#család#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin

ElőzőKatalin hercegné megható búcsúja..
KövetkezőFranciaországban dőlhet el a forint sorsa..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza