Kedden háta mögött hagyta a börtönt Galambos Lajos – írja a Hirmagazin.eu a TikTok-on..

Csontsoványra fogyott a börtönben, ahonnan most szabadult.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Lagzi Lajcsi a legnagyobb titokban szabadult a baracskai börtönből, már otthon, családja körében gyógyulhat. Így van, hiszen az ország trombitása gyógyíthatatlan beteg, ezt a 14 kerek hónapot is a börtönkórházban töltötte.

Lagzi Lajcsi gyógyíthatatlan beteg

Galambos Lajos már a büntetésének megkezdése előtt kérvényezte, hogy háziőrizetben tölthesse le a büntetését, hiszen ő gyógyíthatatlan beteg. A zenész a COPD nevű betegséggel, vagyis tüdőtágulattal küzd, ami befolyásolja az életminőségét, és gyógyíthatatlan. Nem véletlenül kérvényezték ügyvédjével a szabadlábra helyezését.

Csontos Zsolt ügyvéd tavaly decemberben nyilatkozott úgy Lajcsi állapotáról, hogy a zenész egyre csak fogy:

Az utóbbi egy hónapban is láthatóan romlott a fizikai állapota: tovább fogyott, egyre erőtlenebb

Csontsoványra fogyott Galambos Lajos

Nagyon látványos most is a változás Galambos Lajoson, előtte-utána fotókon is látszik, mennyire lefogyott a zenész. 15 kilónál is többet fogyhatott a börtönben. Nézd csak:Galambos Lajos / Fotó: Youtube - Karlo Tomatoni Pizzaszínháza

GALAMBOS LAJOS A BÖRTÖN ELŐTT. FOTÓ: YOUTUBE – KARLO TOMATONI PIZZASZÍNHÁZALagzi Lajcsi /Fotó: Blikk

LAGZI LAJCSI A SZABADULÁSA UTÁNI ELSŐ FOTÓJA. /FOTÓ: BLIKK

Azt, hogy végül a betegsége miatt engedték-e ki Lagzi Lajcsit a börtönből egyelőre nem tudni. Mindenesetre a a víz-, gáz-, és áramlopásért kapott 3 év 6 hónap fennmaradó részét már otthonában töltheti le, egyfajta reintegrációs őrizetben.

Forrás1

Forrás2

Hirmagazin.eu

Előző2,7 millió egyetlen éjszaka: Szoboszlai Dominik egy vagyont költ romantikára, itt nyaral a barátnőjével
KövetkezőParkolási balhé Pécsen – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza