Kedden háta mögött hagyta a börtönt Galambos Lajos – írja a Hirmagazin.eu a TikTok-on..

Csontsoványra fogyott a börtönben, ahonnan most szabadult.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Lagzi Lajcsi a legnagyobb titokban szabadult a baracskai börtönből, már otthon, családja körében gyógyulhat. Így van, hiszen az ország trombitása gyógyíthatatlan beteg, ezt a 14 kerek hónapot is a börtönkórházban töltötte.

Lagzi Lajcsi gyógyíthatatlan beteg

Galambos Lajos már a büntetésének megkezdése előtt kérvényezte, hogy háziőrizetben tölthesse le a büntetését, hiszen ő gyógyíthatatlan beteg. A zenész a COPD nevű betegséggel, vagyis tüdőtágulattal küzd, ami befolyásolja az életminőségét, és gyógyíthatatlan. Nem véletlenül kérvényezték ügyvédjével a szabadlábra helyezését.

Csontos Zsolt ügyvéd tavaly decemberben nyilatkozott úgy Lajcsi állapotáról, hogy a zenész egyre csak fogy:

Az utóbbi egy hónapban is láthatóan romlott a fizikai állapota: tovább fogyott, egyre erőtlenebb

Csontsoványra fogyott Galambos Lajos

Nagyon látványos most is a változás Galambos Lajoson, előtte-utána fotókon is látszik, mennyire lefogyott a zenész. 15 kilónál is többet fogyhatott a börtönben. Nézd csak:Galambos Lajos / Fotó: Youtube - Karlo Tomatoni Pizzaszínháza

GALAMBOS LAJOS A BÖRTÖN ELŐTT. FOTÓ: YOUTUBE – KARLO TOMATONI PIZZASZÍNHÁZALagzi Lajcsi /Fotó: Blikk

LAGZI LAJCSI A SZABADULÁSA UTÁNI ELSŐ FOTÓJA. /FOTÓ: BLIKK

Azt, hogy végül a betegsége miatt engedték-e ki Lagzi Lajcsit a börtönből egyelőre nem tudni. Mindenesetre a a víz-, gáz-, és áramlopásért kapott 3 év 6 hónap fennmaradó részét már otthonában töltheti le, egyfajta reintegrációs őrizetben.

Forrás1

Forrás2

Hirmagazin.eu