A korábbi baleset helyszínéhez közel, ahol cseresznyét szállító kamion borult fel, egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze pénteken. A 4-es főúton Törökszentmiklósnál forgalomkorlátozásra kell számítani.

Egy korábbi baleset miatt torlódott fel a kocsisor, amikor egy betegszállító kisbusz vezetője későn vette észre az előtte álló járműveket és egy másik kisbusz hátuljának ütközött, amit nekitolt egy személyautónak, majd azt pedig egy újabb kisbusznak lökte.

baleset, karambo
A balesetben egy betegszállító kisbusz, illetve egy személyautó volt érintett. A helyszínre érkeztek a mentők is
Fotó: Donka Ferenc

Információnk szerint a balesetben összesen tízen sérültek meg, a helyszínre két mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. A baleset egy útfelújítás miatti terelésnél történt a 4-es főúton, ahova a törökszentmiklósi és a szolnoki tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a járműveket, és a mentőknek segítettek a sérültek mozgatásában. 

A helyszínelés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

FRISS – 17:42:

Információink szerint ráfutásos baleset történt pénteken Törökszentmiklósnál, a 4-es út 119-es kilométerénél. A balesetnek tíz sérültje van, úgy tudjuk közülük hárman súlyosan, heten könnyebben sérültek meg.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó Törökszentmiklósnál, a 4-es főút 119-es kilométerszelvényénél pénteken. 

A katasztrófavédelmi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. A balesethez két mentőhelikopter is érkezett. A főút érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.

Galéria

Fotók: Donka Ferenc

Forrás

Hirmagazin.eu