Meg fognak bűnhődni azok, akik kitervelték és akik részt vettek abban az ukrán rakétázásban, amely orosz területeket ért – közölte az orosz külügy. Öt ember életét vesztette és kilenc megsebesült Ukrajna drón- és tüzérségi csapásaiban, amelyek az orosz határ menti belgorodi és kurszki régiót, valamint a megszállt Donyeck városát érték.

Mindazok, akik részt vesznek az orosz területen elkövetett terrortámadásokban és felelősek azokért, elkerülhetetlenül büntetést fognak kapni, ezt Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő mondta a donbászi városok bombázásával kapcsolatban. Bár az orosz–ukrán háborúban egyre rosszabb helyzetbe kerülnek az ukránok, képesek arra, hogy légitámadásokat indítsanak orosz területek ellen. Öt ember életét vesztette és kilenc megsebesült Ukrajna drón- és tüzérségi csapásaiban, amelyek az orosz határ menti belgorodi és kurszki régiót, valamint a megszállt Donyeck városát érték – közölték helyi tisztségviselők szombaton..

Videó

Gyenyisz Pusilin, a megszállt kelet-ukrajnai Donyeck megye Oroszország által beiktatott vezetője közölte, hogy három civil meghalt és további nyolc megsebesült, amikor egy ukrán rakéta csapódott be egy étterembe Donyeckben.

Twitter-post

Vjacseszlav Gladkov, a belgorodi régió kormányzója nyilatkozatában elmondta, hogy egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült, miután egy ukrán drón egy parkoló teherautóba csapódott egy határ menti faluban.

Twitter-post

Twitter-post

Borítókép: Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő (Fotó: AFP/Alexander NEMENOV)

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőBeügyeskedték Vlagyimir Putyin parádéját az ukrán mellett a lett tévébe is a hackerek
KövetkezőEmmanuel Macron francia elnök Nostredamusra szeretne hasonlítani..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza