Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt közlekedési baleset feltételezett okozója ellen – írja az infostart.hu

Mint arról a Hirmagazin.eu is beszámolt, április 18-án, csütörtökön este 22 óra körül Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában közlekedési baleset történt, amely két ember halálával végződött. A rendelkezésre álló adatok szerint a repülőtér irányából a város felé tartó Volkswagen Touareget egy 21 éves moldovai állampolgár vezette. Menet közben kocsijával áttért a szemközti sávba, ahol két másik autóval ütközött. Az egyik autóban ketten meghaltak, a másikban ketten megsérültek.

Az okozó jármű vezetője és utasai a baleset után elmenekültek, a rendőrség hajtóvadászatot indított ellenük.

A BRFK azonosította a Volkswagen Touareg vezetőjét, aki ellen elfogatóparancsot adott ki – olvasható a police.hu oldalon. Körözik az elmenekült utasokat, hét személyt is.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Ők a körözött személyek

Érdekesség, hogy a körözött személyek a fotón egy olyan papírt tartanak a kezükben, amelyen angolul az áll, hogy „információs dokumentum azon idegen személyekről, akik nem törvényes úton léptek Magyarország területére és nem tudták igazolni a kilétüket”.

A rendelkezésre álló adatok szerint ők ültek abban a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben, amely 2024. április 18-án, 22 óra körül a Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában nekicsapódott egy szemben közlekedő autónak. A vétlen gépkocsit vezető férfi és utasa is meghalt.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, az okozó és utasai után hajtóvadászatot indítottak.

viuktkpturbxy9iodllzmy1mzfiywqym2fjn2y1n2fmote1y2i5mdlins5qcgerlqlnaugawsm
A 22 éves Tamang Krishan:
2vlktkpturbxy82zja4y2zjzwi1mgiwogqwzjnln2qzogflnjm2zde4zi5qcgerlqlnaugawsm
A 23 éves Sunar Saduram:
qssktkpturbxy8ym2qzodu3nti4owu1ndm3ywuymme3n2yxngjhowi2yi5qcgerlqlnaugawsm
A 25 éves Buduja Pun Pradip:
mqwktkpturbxy82odzjotmzmdnmowqxnjvimzk5zjhhmmzkmwm2ntjmyy5qcgerlqlnaugawsm
A 23 éves Putuwar Rohit:
q8gktkpturbxy84zmmxmzdhyti5zge0ngqxmde2ytuzmjg5njiwm2zjmy5qcgerlqlnaugawsm
A 30 éves Pun bal Bahadur:
vr0ktkpturbxy9hmwq1mzhizmfkyme0mtm2nmq2zjzjmtu2nje2nwjmns5qcgerlqlnaugawsm
A 40 éves Rai Jitendra:
st6ktkpturbxy9lyte1ody2n2myywm1mjy3mgq0nwrlzwrkyju4ytvhni5qcgerlqlnaugawsm
Az egyetlen nő, a 23 éves Magar Ramana:

Aki bármilyen információval tud szolgálni a fenti személyek hollétéről, hívja bármelyik rendőri számot! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

ElőzőDwayne Johnson – Központi hírszerzés – videó
KövetkezőMikor szabad füvet nyírni? Van, ahol kétszázezres bírságot is lehet kapni
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza