Home Szabadidő Bulvár 19 hónapos falmászó kisgyerek miatt háborog az internet + VIDEÓ!

19 hónapos falmászó kisgyerek miatt háborog az internet + VIDEÓ!

hirmagazin 2015 06 28 071542

Egy anyuka feltette a Facebookra 19 hónapos kislánya falmászó mutatványát, de arra nem számított, hogy az emberek ennyire kiakadnak rajta.

A kislányt az anyuka védőfelszerelés nélkül engedte mászni és a gyerek próbálkozását pedig videóra vette. – írja a Mirror.

Rachael Lee Farmer ezután a közösségi oldalán megosztotta, hogy milyen ügyes a kislánya. Azonban gratulációk helyett kemény kritikákat kapott. Volt olyan, aki szerint el kén venni tőle a gyereket.

A felvétel alapján a kicsi elég gyakorlott mozdulattal indul felfelé a falon és néha tétovázik, de a végén megmássza azt.

A videóhoz mellékelt szövegben pedig az anyuka leírja, hogy a kislány még folyamatosan nem beszél és járni és épphogy tud, de mégis folyton nyúzza őket, hogy mászni akar.

“Egy óra folyamatos játék után is követeli, hogy mászhasson” – írja Rachael, aki bevallása szerint nagyon szereti nézni, hogyan fedezik fel a gyerek a falon a számára legjobb útvonalat.

Mivel az eredeti videó több mint 200 ezren osztották meg, ezért az anya a lánya mászásaira egy külön Facebook oldalt hozott létre. “The Little Zen Monkey” néven.

Erre kezdtek el azután ömleni a negatív hozzászólások, az emberek hiányolták a védőfelszerelést és felelőtlennek nevezték a szülőket, hogy így engedik mászni a gyereküket.

Mivel az anyuka tapasztalt felmászó rögtön reagált az őt kritizálóknak. Leírta, hogy mindig figyeli valaki a kicsit mászás közben és közölte, hogy szívesen látja a kritikusokat a teremben, hogy megmutassa nekik ez a sport egyáltalán nem annyira veszélyes, mint látszik.

Soha nem tenném ki semmi olyasminek a gyerekem, ami veszélyt jelenthet rá, de szeretném, ha erős és független lenne belőle.” – jelentette ki.

forrás: hir.ma

Exit mobile version