28.3 C
Budapest
2023. június. 2. péntek

11 évig tartotta betonbunkerbe zárva epilepsziás lányát az apa 18+

Dátum:

Megosztás:

A rejtekhelyet véletlenül fedezte fel egy román rendőr.

Egy 70 éves romániai férfi, Nicolae Manolache a most 42 éves epilepsziás lányát 11 éven át tartotta egy sötét betonbunkerbe zárva Prahova elszigetelt részén.

Az epilepsziában szenvedő nő évek óta él a világtól elszigetelten, nyomorúságos körülmények között, állandó veszélyeknek kitéve, anélkül, hogy orvosi nyilvántartásba vették volna, így kezeléshez sem kapott – számol be a szörnyű esetről az Adevarul.

A bunkert, amelyben a nőt kulcsra zárva tartották, egy helyi rendőr fedezte fel – véletlenül.

Az épület egy tárolóhelyiség volt, mindenféle tárggyal telezsúfolt fémpolcokkal, kanapéval, egy hűtőszekrénnyel és egy bádogvödörből készült rögtönzött vécével, amely ürülékkel volt teli.

 

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

A nyomozók elmondása szerint a nő ugyanabban a szobában aludt, evett és székelt. Nicolae Manolache, aki román-amerikai kettős állampolgár, a nyomozóknak elismerte, hogy 2002-ben tért vissza Amerikából Romániába, és Jugureni településen telepedett le, ami Prahova egyik legszegényebb községe.

Elmondta: nem akarta bántani a lányát, de úgy érezte, be kell zárnia, mert hajlamos volt egyedül bemenni az erdőbe, és az apa rettegett attól, hogy ott valami rossz történhet a gyermekével. Nem tudta megmagyarázni, ha ennyire féltette a gyermekét, akkor miért nem vitte orvos egyszer sem… Az viszont kiderlt, hogy azt a gyógyszert adta neki, amit még az amerikai orvosok ajánlottak.

A rendőrök a lánnyal is próbáltak beszélni, de ő képtelen volt összefüggő mondatokat mondani, valószínűleg az elszigeteltség miatt. Szinte minden kérdésre azt felelte: „nem tudom”, „nem hiszem”.

Azt viszont határozottan tagadta a nő, hogy az apja vele lakik. Manolache ugyanis korábban megpróbálta félrevezetni a hatóságokat és azt állította, hogy ő is ott lakik a lányával.

A helyi hatóságok egyébként nem tudtak arról, hogy Manolache lánya Romániában tartózkodik. A férfi ugyanis állítólag azt mondta, hogy gyermeke „jól van Amerikában”.

Az apát előzetesbe helyezték a hatóságok.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the U.S. (18+)

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the...

Figyelmeztetést adott ki a Google: ne kattints rá, ha ezt látod a leveleid között

Egy újfajta nyereményjáték terjed a népszerű levelezőrendszerben. Amelyre ha valaki rákattint, adatai rossz kézbe kerülhetnek. A népszerű böngésző levelezőprogramját,...

Összeverték Király Lindát

Én csak védekeztem - magyarázta az énekesnő. Király Linda volt a Szerencsekerék sztárvendége a TV2-n: elmesélte, hogy az Egyesült...

Elrabolták az ufók, földönkívüli lányokkal közösült – ezért ölt a süttői gyilkos

Nincs egyetértés a pszichológus és a beidézett szakértőpáros között, elnapolták a tárgyalást. Nincs könnyű dolga a bíróságnak a süttői kettősgyilkossággal vádolt...