34.4 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Zölden izzó repülő tárgy zuhant le Kaliforniában – Már keresik! – Videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2016. áp­ri­lis 27-én éj­szaka, kü­lö­nös égi je­len­ségre let­tek fi­gyel­me­sek Ka­li­for­nia lakói. Egy fé­nyes, zöl­den ra­gyogó ob­jek­tum szá­gul­dott ke­resz­tül az égen. Ufó­va­dá­szok már ke­re­sik a ma­rad­vá­nyo­kat!

A vakító zöld fénnyel világító tárgy egész Kaliforniából megfigyelhető volt az éjszakai égbolton. Az amerikai stratégiai parancsnokság a CBS-nek elmondta, hogy az ismeretlen tárgy nem szerepelt a műholdas adatbázisban, amelyben 500 ezer, a Föld körül keringő, kisebb-nagyobb úgynevezett űrszemetet tartanak nyilván.

Az fénylő objektumot rengetegen észlelték, és sokan meg is örökítették, pedig csak pár másodpercig volt látható. Videók és fényképek is készültek.

Los Angelesben egy autó fedélzeti kamerája örökítette meg a fénylő objektumot:

Egy másik szemtanú éppen hazafelé sétált, mobillal a kezében, így szinte azonnal tudott lőni pár fotót:

Zölden izzó repülő tárgy zuhant le Kaliforniában - Már keresik! - Videó

“A fényképen nem látható, de a fénylő tárgy nem csak zölden izzott, hanem szikrákat is hányt, ahogy átszáguldott az égen!”

Sokak szerint csak egy meteor, vagy űrszemét lehetett, de mivel a NASA csillagászai nem észleltek ebben az időben nyilvántartott meteoritot a közelben, és a rejtélyes tárgy nem egyezik az űrszemetet nyilvántartó műholdas adatbázis egyik objektumával sem, könnyen lehet, hogy egy földönkívüli jármű zuhant le a környéken. Legalábbis az ufóvadászok szeretnének ebben hinni…

Lehetséges, hogy tényleg mesterséges tárgyról volt szó, mivel zölden világítva égett, ráadásul szikrázott is. Ilyen fénnyel pedig a réz, vagy a bárium ég el, igen magas hőfokon… a meteoritok ilyen elemeket pedig csak igen csekély mennyiségben szoktak tartalmazni.

Néhány fanatikus ufóvadász már el is indult, hogy megkeressék a lezuhant ufót. Bár erre nagyon kicsi az esélyük, mert a felvételen jól látható, hogy a különös tárgy elégett a légköri súrlódás következtében… de azért drukkolunk nekik…

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook