-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Zokogva nyilatkozott a halálra szúrt kétéves kis Alex édesapja – Döbbenetes, amit a gyerekgyilkos anyáról elmondott (18+)

Dátum:

Megosztás:

Megszólalt a Blikknek az Olaszországban az édesanyja által halálra szúrt kétéves kisfiú édesapja. Norbert zokogva mondta lapunk munkatársának: „Ez a nő leszúrta és kivéreztette az imádott kisfiamat, mint egy kutyát”. Az apuka még képtelen felfogni, hogy Alex nincs többé és már soha nem ölelheti magához

Mint megírtuk: a bírósági végzés elől – amely az apának ítélte a gyereket, – a 44 éves B. Katalin Olaszországba szökött a kisfiával együtt. A nő pénteken egy késsel megölte Alexet, majd a gyerek élettelen testét bevitte egy szupermarketba. Ott a pénztárnál lévő futószalagra tette és közölte: orvosi segítséget szeretne kérni. Akkor már késő volt… A nőt őrizetbe vette az olasz rendőrség.

 

– Tegnap óta egyszerűen nem térek magamhoz. Csak ülök és sírok. Ezt nem lehet feldolgozni, erre nincs gyógyír. Még nem tudom, hogy kimegyek-e Olaszországba, most minden nagyon képlékeny-mondta sírva Norbert.

Norbert és Katalin egy esti iskolában ismerkedtek meg egymással. A nő hamar odaköltözött új párjához, egy ideig teljesen normális volt a kapcsolatuk.

– Nekem azt mondta, hogy nem lehet gyereke, ennek ellenére hamar megfogant. A babát nagyon nem akarta, ütötte a hasát, gyógyszereket szedett, hogy elvetéljen. Én akkor már borzalmasan kivoltam, de a pici miatt szinte mindent elviseltem. Aztán egyszer csak lelépett, se szó se beszéd. Utólag rengeteg dolgot megtudtam róla, az előző gyerekét elvették tőle, rendőrségi ügyei voltak, szóval rettenetes zűrös nő volt. Idézte fel a múltat Norbert.

Az édesapa állítása szerint a helyzet a kis Alex megszületésével sem lett jobb.

– Egyszerűen gyűlölte ezt a csodás kisfiút, abba mégsem ment bele, hogy velem éljen. Mindig azt mondta, hogy a pici egy idióta hiperaktív gnóm. Most is itt csengenek a fülemben a szavai. Én tényleg mindent megpróbáltam, hogy nálam éljen a kisfiam, de a gyámhatóság mindig neki hitt. Mintha én nem is léteznék. Nem olyan régen a bíró a javamra döntött, erre ezt tette ez az eszelős nőszemély – Megszakad a szívem, ennyit érzek jelenleg- zárta könnyek között a beszélgetést a gyászoló édesapa.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Youtube

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...