Hirmagazin.eu
Főoldal » Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel
Bulvár

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel

Zi­mány Linda rit­kán nyi­lat­ko­zik nyíl­tan a ma­gán­éle­té­ről, most azon­ban va­lami ki­kí­ván­ko­zott be­lőle. Elő­for­dul­hat, hogy egy­kori pár­já­val, Ked­ves Fe­renc­cel való sza­kí­tá­suk nem is vég­le­ges, csak egy kis idő kell nekik, hogy új­ra­kezd­jék?

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel

„Nagyon jóban vagyunk a Fecóval, és ez szerintem örökre így is marad” – kezdte  A Nagy Duett sztárja, Zimány Linda. Képtelenek vagyunk elengedni egymás kezét. Leginkább arról van szó, hogy ő oroszlán, én kos vagyok, és hiába szeretjük nagyon egymást, a személyiségünk ereje dominálni akar. De az természetesen nincsen kizárva, hogy újra egymásra találjunk.”

Az egykor magyar Britney Spearsként emlegetett modell úgy látja, hogy egy bizonyos kor után már másként áll a kapcsolatokhoz és a szakításokhoz az ember.

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel 1
A Glamour gálán tündökölt
Fotó: Keller Mátyás

„Míg tíz évvel ezelőtt egyszerűen csak úgy fogtam volna fel, hogy ez van, tovább kell lépni, addig harmincegy évesen már teljesen más értékek számítanak fontosnak. Emiatt is gondolom azt, hogy nehezebb elengedni a másikat, illetve könnyebb újra egymásra találni.”

Míg tinikorban a lányok leginkább a herceget várják a fehér lovon, addig Linda most egészen mással magyarázza a Ferenchez való kötődését.

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel 2
Oláh Gergővel, A Nagy Duett partnerével
Fotó: Szabolcs László

„Feri egy nagyon humoros, vicces ember, és állítása szerint én is az vagyok, így egyfelől kikapcsolódni is remekül tudunk együtt, másfelől még soha senkivel nem tudtam ennyire jól megbeszélni a problémáimat. Ha hosszú távon, feleségként és családanyaként gondolkodom, akkor szeretném, hogy a párom a legjobb barátom is legyen, és erre a Fecó tökéletesen alkalmas. Ha képesek lennénk egy kicsit kevésbé dominánsak lenni, és kicsit engedni a saját igazunkból, biztos vagyok benne, hogy gond nélkül menne minden közöttünk” – zárta rövidre a gyönyörű Zimány Linda.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szomorú hírt jelentett be a legendás magyar zenész

Mazsi

Ma lenne 60 éves, kiderült Michael Jackson sötét titka

Mazsi

Döbbenet, csúnyán megalázták Maradonát a világbajnokságon

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian