23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Zeusz hazakerült! (Köszönjük olvasóink nevében is a segítséget! Hirmagazin.eu)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A rendőröknek egy civil állatvédő egyesület munkatársai is segítettek a tulajdonos azonosításában és megtalálásában Szolnokon. (2018. 08. 12., v – 10:22, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

Egy kétségbeesett szolnoki lakos kért segítséget a rendőrségtől Szolnokon 2018. augusztus 11-én 11 óra körül. Elmondta, hogy a házuk előtt egy izmos, nagyobb testű kutya fekszik, nem mernek kijönni tőle az utcára.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja járőröket küldött a helyszínre és értesítette a Kéz a Mancsért Egyesület munkatársait is, akik már többször segítették a rendőrök munkáját hasonló esetekben. Ők szintén a megadott címre siettek. Segítségükkel – a kutyusban elhelyezett chip leolvasásával – könnyen azonosították a kutya tulajdonosát. A rendőrök értesítették a gazdát, így Zeusz, a két éves kan gyorsan hazakerülhetett.

Forrás: police.hu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...

Szellemek a házban, ufók rabolták el, átjár a falon az erőszakoló: döbbenetes segélyhívások érkeznek a rendőrségre

A rendőrség ügyeleteire rendszeresen érkeznek bejelentések telefonon vagy személyesen "nagyon különleges" esetekről. Volt akit UFO-k raboltak el, máshoz...

A lakásmaffia legaljasabb módszere: behálózzák a hölgyeket, majd a családjuk ellen fordítják – Segélykérő üzenet

Kisajátítja az egyik testvért az új párja, elzárja a családjától és mindenkitől, ráadásul átvette az irányítást a bankszámlája...
facebook